Exxen Spor'da Çözülmeyen Sorunlar! Tahammül Kalmadı

Exxen Spor'da Çözülmeyen Sorunlar! Tahammül Kalmadı
Burak
30 Kasım 2023 11:15

Sene başından beri Şampiyonlar Ligi, Konferans Liginden 1 gram keyif alamadık maalesef. Her Galatasaray, Fenerbahçe maçında aynı sorunlarla boğuştuk. 1000mbit fiber internetle Galatasaray - Manchester United maçının 35. Dakikasına kadar düşük çözünürlükle maç izledik, 35. Dakikadan sürekli her saniye takılma, donma problemleri. Müşteri Hizmetleri sorunların çözüldüğüne dair güvence verdiği için aboneliğimi yenilemiştim ama artık tahammülüm kalmadı. Bu kadar aylık para ödeyerek karşılığını alamazsak kaçak yayın izlemekten başka çaremiz kalmadı demektir. Üzülerek söylüyorum. Hoşça kal Exxen.

30 Kasım 2023 11:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)
02 Aralık 2023 10:08
02 Aralık 2023 15:07

Sayın Burak Ş. ; 02.12.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi

Mustafa sonuçtan çok memnun

17 Şubat 2024 10:23
Artunç sonuçtan memnun

Artunç
03 Ekim 2023 23:21
"Geç de olsa konu ile ilgili dönüş yapıldı ve kaliteli hizmet alamadığım dönemin ücreti iade edildi. Hizmet kalitesinin üst düzey olduğu abonelikler görmeyi umarım. Teşekkür ederim."
Servet sonuçtan çok memnun

Servet
20 Ekim 2023 15:27
"Hızlı dönüş ve hakkaniyetli çözüm için teşekkürler"

Bssefa
29 Kasım 2023 22:03