Exxen Aboneliğimi İptal Edemiyorum

Mary
15 Temmuz 2023 09:45

Birkaç aydır Exxen aboneliğim vardı. İptal etmek istedim. Uygulamada bir siteye yönlendiriyor lakin site çalışmıyor. Telefon numarası giriyorum, kod göndermiyor. Mail gönderiyorum o da gelmiyor ve aboneliği iptal edemiyorum. Kendilerine sorun bildirdim fakat hiçbir şekilde dönüş yapmaya tenezzül etmediler. Müşteri hizmetlerinin arıyorum devamlı ana. Menü konuşup duruyor hiçbir yere bağlanmıyor. 2 aydır yok yere para ödüyorum. Bu nasıl bir şirket politikası anlam veremiyorum. Aboneliğimi iptal etmek istiyorum bir an önce.

15 Temmuz 2023 09:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Mary J. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

15 Temmuz 2023 17:13

Sayın Mary J. ; 15.07.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Abonelik İptal Edilemiyor, Haksız Ücret Kesintisi Devam Ediyor

Mertcan sonuçtan çok memnun

Mertcan
10 Mayıs 2024 23:41
"Teşekkür ederim"
Exxen Abonelik İptal Gözükmüyor.
Exxen Abonelik İptal Gözükmüyor.
Exxen Kategorileri