Melek sonuçtan hiç memnun değil

Evmer Mağazada Müşteri Haklarına Saygısızlık Ve Kötü Davranış

24 Kasım 2024 21:46

Etimesgut Evmer mağazasında geçen yıl olumsuz bir deneyim yaşadım ve müdürlerini şikayet ettim. Bugün, ismini bilmediğim başı kapalı bir kadın, 'Geçen sene bizi genel merkeze şikayet ettiniz, şikayet ettiğiniz yere nasıl gelebiliyorsunuz? ' dedi. Ben bir suç işlemedim. İstediğim yerden alışveriş yapma özgürlüğüne sahibim. Siz şikayet edilmişsiniz, nasıl hala orada durabiliyorsunuz? Aşağıda ifade etmeye çalıştım. Bugün nar meyve sıkacağı almaya gittim. Tüm müdürleri hariç çalışanlar etrafımda toplandı. Şef bayanmış, ürünü parmağıyla gösterip kendim ilgilenmemi istediler. Başı kapalı biri geldi. 'Siz bizi geçen sene şikayet etmişsiniz. Şikayet ettiğiniz yere nasıl geliyorsunuz? ' dedi. 'Seni ilgilendirmez' gibi konuştu. 'Benden memnun değilseniz genel merkeze şikayet edebilirsin' dedi.

Diğer başı kapalı kız, 'Siz nasıl personelsiniz? ' dedim, 'Sana ne, sizi ilgilendirmez' dedi. Şef bayan, 'Ben personelin davranışında bir anormallik görmüyorum' dedi. Sırf şeflerine 'Parmağınızla göstermeyin, gelin yardımcı olun' dedim diye işitmediğim laf kalmadı. Hepsi bir oldu. Ben geçen sene müdürlerini şikayet ettim. Avukatlık neden o başı kapalı kadına kaldı, diğer başı kapalı kız sefmış, o kadın niye çok tepkiliydi anlamadım. Müşteriye nasıl böyle cüretkar konuşuyorlar? Cesareti kim ya da kimlerden alıyorlar anlamadım. Şef kız, 'Geçen yıl blender aldın, nasıl çalışacağını anlattım' dedi.

Bana bir iyilik yapmış gibi anlatıyor. Şef bayanmış. Senin görevlerinden biri de bu. Bu mudur ve şikayetçi olduğum personeller umarım değişir. Nasıl girersem öyle karşılanırmışım. Müşteri olarak girdim, nar sıkacağını bilmediğim için parmakla gösterilmeyip gelip yardımcı olunmasını istedim. Sözlü şiddete uğradım. Kimlerle çalışıyorsunuz? O mağazada bana karşı bir tavır alınması sağlanmış. Geçen seneki şikayetimle doğru orantılı. Sn. Yönetici, lütfen bunun bir çaresine bakın. Israrla o iki cüretkar, isimlerini bilmediğim başları örtülü iki kadın şef bayan ve müdür hakkında gereğini yapın lütfen.

27 Kasım 2024 22:46

Bolge müdürü h*** bey benimle çok kaba ve muhalefet konuştu. Sanki müşteri değil de personeliyim. Nasıl bolge müdürü olunur müşteri ile nasıl konuşulur bu konuda brifing alması lazım. 25 yıl olmuş çalışalı ama bence boşuna geçmiş.

Asiye sonuçtan hiç memnun değil

Asiye
22 Şubat 2024 10:02
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Gardrop Menteşesi Kırık Teslimat Sonrası İlgisizlik Ve Mağazada Aşağılayıcı Tutum

Ceyda
30 Ekim 2025 18:58
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetleri Ve Yanlış Bilgilendirme Sorunu

26 Kasım 2024 12:58
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Evshop'ta E-devlet Krizi: Müşteri Hizmetleriyle Gerilim Tırmandı

Zehra
08 Mart 2025 11:17
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Sivas İstanbul AVM'de Müşteri Hizmetleri Krizi

11 Şubat 2025 14:29