Evkur'un Hatalı Philips Dikey Süpürge Satması

Evkur'un Hatalı Philips Dikey Süpürge Satması
Gözde
18 Mayıs 2023 23:40

Evkur'dan aldığım Philips dikey süpürge 5 ay içerisinde 2 kez servise gitti. Ürünü aldıktan sonra 1 ay bile kullanamadan ürün hata vermeye başladı. Servise götürdüm tamir ettiklerini söyleyerek süpürgeyi teslim ettiler ama ürünü alıp eve geldiğimde tüm şikayetleri devam ediyordu. İkinci kez servise götürdüm ve ürünün hatalı olduğu ve düzelmemesi üzerine bir belge düzenlemelerini rica ettim yetkililerle görüşüp geri döneceklerini söylediler. Ürün parantez hatası vererek kapanıyor, E4 hatası veriyor, şarjdayken ekranı gidiyor, yatak başlığıyla yatağı süpürürken garip bir ses çıkartıyor, tüm parçalarını temizleyip özenli kullandığım ve hiç düşürmediğim halde bu sıkıntılar var. Ürünü alalı 5 ay oldu. Tüm taksitlerini ödedim fakat ürünü kullanamadan mağdur oldum. Ürünün iadesini talep ediyorum.

19 Mayıs 2023 09:19 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Gözde
22 Temmuz 2024 15:35
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
26 Mayıs 2024 20:43
Evkur Hasarlı Ürün Satıyor Ve İnternetten İade Almıyor
Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Süpürge İadesinde Mağazada Uzun Bekleme Ve Çözüm Sunulmaması Mağdur Etti

Tansu
01 Eylül 2025 14:02