Bekir sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Taksitli Telefon Alımında Yaşanan Zorluklar

Bekir
13 Aralık 2024 14:19

Evkur'a bir 20-25 bin liralık bir telefona başvurdum, taksitle alayım diye. Sanarsınız ki bana 1 trilyon kredi veriyormuş gibi araştırmadıkları, yapmadıkları bir şey kalmadı. O da yetmedi, beni taa Manavgat'tan Antalya Muratpaşa şubesine çağırdılar. Sabahın köründe Manavgat'tan aç susuz çıktım, şubeye gittim, geri o kadar masraf ederek Manavgat'a geldim. Şimdi de beni aramış, kefil getir diyorlar.

Ne veriyorsunuz da kefil istiyorsunuz, evimi mi arabamı mı? Ben İhlas mağazasından 500 bin liraya yakın alışveriş yaptım. Bana asla ne eve kadar gelip araştırma yaptılar, ne beni oturduğum ilçenin dışına şubeye çağırdılar, ne de kefil istediler.

13 Aralık 2024 14:21

Evkur'a 20 25 bin liralık taksitli telefon almak için başvuru yaptım. Yapmadıkları araştırmadıkları bir tek yatak odam kaldı, oda yetmedi beni Manavgat'tan Antalya'ya şubeye çağırdılar. O kadar masraf ettim sabahın köründe ac susuz isi gücü bırakıp Antalya'ya gittim. Bu da kafi gelmedi bugün tekrar arayıp şubeye kefil getir diyorlar. Hayrola evmi veriyorsun arabamı veriyorsun.

13 Aralık 2024 14:31 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Evkur'da Kefil Sorunu Ve Ürün Teslimatı Karmaşası

Ahmet