Evkur Alışveriş Elden Taksitli Alışverişte Yaşanan Mağduriyet

Sera
26 Şubat 2024 20:30

Daha önce de Evkur'dan alışveriş yapmıştım; ancak elden taksitle olan ödemeleri kafalarına göre bir tarih belirleyerek yapmanızı istiyorlar. Geciktiğiniz zaman Findeks notunuzu etkiliyorlar. Ödeme tarihimiz ayın 23'ünde olmasına rağmen, başvuru tarihinde ödeme yapılması gerektiği söyleniyor ama ürünler bir ay sonra geliyor. Kredi çektiğimizde bile ödeme tarihini kendimiz belirleyebiliyoruz; ancak burada bu mümkün olmuyor ve ne müşteri hizmetleri ne de çalışanlar yardımcı oluyor. İnsanlar maaşlı çalışıyorlar ve kafalarına göre ödeme alma hakları olduğunu düşünüyorlar. Eve gelip kontrol yapıyorlar, sağa sola sorup araştırıyorlar ve ödeme günü onların isteğine göre belirleniyor. Sonuçta parayı biz veriyoruz ama cezayı da biz çekiyoruz. Birçok mağaza var ve ben asla Evkur'dan alışveriş yapmayacağımı ve kimseye tavsiye etmeyeceğimi belirtmek isterim. Bu konuda gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

26 Şubat 2024 22:17 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Aldığım Ürünlerin Teslimiyle İlgili Sorunlar

İlayda
23 Temmuz 2023 19:39
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Emel
25 Mart 2024 11:58
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Satın Aldığım Ürün Haftalarca Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim

18 Mayıs 2025 10:14
Evkur'dan Satın Aldığım Ürün Haftalarca Teslim Edilmedi, Mağdur Edildim
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 14:21

Damla