Beyza
Beyza
26 Temmuz 2024 21:09521

Kütahya'dan 12 kişilik 52 parça tabak takımı sipariş ettim fakat çoğu kırık geldi. Değişim için aradım, ancak online siparişlerde değişim yok, iade edip tekrar sipariş vermem gerektiği söylendi. Müşteri hizmetleri, stokta ürün olmadığını ve stoğa gelince fiyatın aynı olup olmayacağının belirsiz olduğunu belirtti. Gönderimde kargo sıkıntısı da yaşandı. Trendyol'la gönderilmesi gereken ürün, USP adlı bir kargo şirketiyle gönderildi. Ayrıca ilçede oturuyorum ve bu kargo şirketi sadece merkezde var. Merkezle aramız uzak. Bugün iadeyi almaya gelmişler, hiçbir şekilde arama veya öncesinde mesajla bilgilendirme yapılmadı. 5 dakika beklemelerini rica ettim, ancak beklenmedi. Çok fazla mağdur ediliyorsunuz.

29 Temmuz 2024 08:12 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

29 Temmuz 2024 11:23

Değerli Müşterimiz, Size 29.07.2024 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak iade süreciniz hakkında bilgi verilmiş ve siparişiniz takibimiz altına alınmıştır. Konu tarafımızdan titizlikle incelenmekte olup en kısa sürede sonuçlandırılacaktır. Tüm soru ve talepleriniz için hafta içi ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:15 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

1 Ağustos 2024 09:45

Değerli Müşterimiz, Sizi 1.08.2024 tarihinde kayıtlı telefon numaranızdan aradık ancak iletişim sağlayamadık. Sürecinizle ilgili sizi tekrar arayacağız. Tüm soru ve talepleriniz için bize hafta içi ve Cumartesi günleri 08:00 - 17:15 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

2 Ağustos 2024 11:55

Değerli Müşterimiz, Size 2.08.2024 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak iade süreciniz hakkında bilgi verilmiş ve siparişiniz takibimiz altına alınmıştır. Konu tarafımızdan titizlikle incelenmiş olup en kısa sürede sonuçlandırılmıştır. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

Evidea Ürün İadesi Ve Müşteri Hizmetleri Süreçleri

Berivan
Berivan
28 Aralık 2023 19:54713

12 Aralık tarihinde Yalova'daki şubenizden tabak takımı sipariş ettik. Taşıma kolaylığı için kargonun eve getirilmesini ...

Evidea Ürün İadesi Ve Müşteri Hizmetleri Süreçleri

Özgür
Özgür
2 Ağustos 2024 10:32661

"Çok hızlı bir çözüm oldu. İlgilenen müşteri temsilcisine çok teşekkür ederim. Bu kadarını beklemiyordum. İşiniz rast gitsin."

Defolu Ürün Ve Sorunlu İade Süreci Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Zeynep
Zeynep
6 Ekim 2025 12:24374

"Hemen geri dönüş yapıldı müşteri temsilcisi olan E** hanım çok kibar ve çözüm odaklıydı böyle işini iyi yapan insanlar iyi ki varlar. Sorunum çözüldü"

Deniz
Deniz
22 Mart 2025 14:20833

"Şevin Hanım ve Elif Hanım özenle ilgilendiler. Teşekkür ederim."

Hacer
Hacer
9 Kasım 2023 18:17355

6 kişilik yemek takımı aldım ama kırık parça olduğu için ürünü komple iade etmem gerektiğini söylediler. Yenisi için tal...

Öne ÇıkanKonular

Evidea Kategorileri