Ersin sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 19:34

Evidea dan 28.11.2023 aldığım ürünü 5 gün içinde Horoz Lojistik evime teslim etti. Paketi açtığımda dolabın kurulumu için olması gereken vidalar ve kurulum kitapçıkları çıkmadı. Evidea da son aldığım iki ürün de de benzer bir durumu yaşadım. Ürünü kurmak için planladığım zamanda kurulum yapamadım. Mağazaya gidip şikayeti ilettiğimde oldukça rahat davranılarak bu tür problemlerin yaşanabileceğini belirttiler. Şikayetimi not alıp eksikliği gidereceklerini belirtttiler. Bir hafta geçmiş olmasına rağmen tedarik yapılamadı. Mağazayı tekrar aradığımda çağrı merkezi ile görüşülünce daha hızlı çözüm bulabileceğim ifade edildi.
Dolabın parçaları ve dolaba konulacak eşyalar oda da dağınık biçimde duruyor. Önümüzdeki hafta iş dolayısıyla yurt dışına çıkacağım. Eksik parça gelse bile 1 hafta daha en az kurulum yapılamayacak. Eşim ve çocuklar mağdur olmaya devam edecek. İçeriğini görmediğiniz bir şeyi Evidea dan almak oldukça riskli. Alıp da pişman olmak söz konusu.

17 Aralık 2023 21:05

Evidea dan aldığım çocuk dolabının montaj malzemeleri yoktu diye bildirimde bulunmuştum. Dolaba ait sadece ahşap parçalar ve 2 adet plastik şerit gelmişti. Onun dışında olması gereken hiçbir parça yoktu. Şikayet üzerine Eksikliklerin giderilmesi için gönderilen kutunun içinde montaj malzemelerinin bir kısmı geldi ancak diğer Kısımları gelmedi. Gelmeyenler Ahşap vidalar, çekmece için raylar vb. Diğer bütün malzemeleri de kontrol edemedim. Kontrolsüz biçimde yaklaşımları artık güven bırakmadı. Yine kurulum için gereken tüm ortamı hazırlayıp başlayacakken eksiklerin çıkması bütün planları altüst etti. Ürünü iade edip kurtulmak istiyorum. Ya da bir Evidea yetkilisinin gelip kurmasını bekleyeceğim.

11 Aralık 2023 08:11 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

11 Aralık 2023 15:55

Değerli Müşterimiz, Sizi 11.12.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranızdan aradık ancak iletişim sağlayamadık. En kısa sürede yeniden iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

15 Aralık 2023 11:43

Değerli Müşterimiz, Size 13.12.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

17 Aralık 2023 21:22

Merhaba, Şikayete istinaden gönderimi sağladığınız kutu içerisinde eksiklikler giderilecek şekilde parçalar gönderilmemiş. Ürünü iade etmek istiyorum. Ya da bir yetkiliniz gelip kurulumu yapsın. Bir dolap için çok zaman harcadım. Daha fazla zaman harcayamam. Ürünü gelip alın ya da eksik parçalarınızı alıp gelin siz kurun.

23 Aralık 2023 19:50
Evidea Dolap Kurulum Montaj Elemanları Ve Kurulum Kitapçığı Eksik

Evidea iade talebimi Red etti. Evidea nın tedarikçi firması direk iletişim kurarak Evidea nın iade talebini reddettiğini ve eksik parçaları gidermek istediklerini belirttiler. Eksik tespit edilen raylar gönderildi. Ancak tahta panelleri incelediğimde dolap kapakları fazladan gönderilmiş, gövde panellerden de eksikler olduğunu tespit ettim. Bazı panellerde numaralar olmadığı için tam tespiti de yapamıyorum. Kurulum konusu çok ciddi manada sorun olmaya devam ediyor. Lütfen ürününüzü iade alınız ve eksiklik olmadığını düşündüğünüz yeni ürün gönderiniz. Hatalarınızın bedelini fazlaca ödüyoruz daha fazla bizi uğraştırmayın çözüm oluşturun lütfen. Panellerden birinin alt tarafında ezilme tespit ettim. Konuya ilişkin tespitlerim kurulum kitapçığında resimledim. Video da ekliyorum. Fazla parçalar ve eksil parçalar rahatlıkla görüşebilir.

Evidea Mağazalarından Alışveriş Neden Yapılmazın Cevabi

Evidea Ve Sürat Kargo'nun Kargomu Göndermemesi

Kader
24 Mayıs 2025 13:30
Kusurlu Ürün Ve İade Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
30 Ağustos 2023 11:32