Evidea Mağazalarından Alışveriş Neden Yapılmazın Cevabi

28 Kasım 2023 17:08

25.10.2023 tarihinde Evidea internet mağazasından Monaco markalı dolap satın aldım. Fakat 27.10.2023 tarihinde ürün lojistik firmasına teslim edilmiş olmasına rağmen, aynı ilçede bulunmamıza karşın bugün itibarıyla (06.11.2023) ürün hala bana ulaşmadı. Defalarca şikayet oluşturdum, ancak taşıyıcı olan Horoz Lojistik ile ilgili hangi birimlere şikayet etmem gerektiğini bilemiyorum. Ne kadar daha bekleyeceğim konusunda da bir bilgi veremiyorlar. Bir an önce sorunun çözülmesini talep ediyorum. Yetkililere iletilmesini rica ederim. (06.11.2023 tarihinde yazdığım şikayet Horoz Lojistik ile ilgiliydi.)

Aksiyon alındığını belirtip bizi arayarak Evidea'nın 3 paket ürünü firmanıza 2 ürün olarak teslim ettiğini ve bu eksikliğin Evidea şirketi tarafından giderilmesi beklenirken, sizin de cevap beklediğinizi ifade ediyorsunuz. İlk yüklemede irsaliye çıkışlarını kontrolsüz nasıl eksik yüklediğinizi, ikinci olarak ürünü Evidea firmasından tekrar kargo beklemenizi ve aynı ilçe içinde olmamıza rağmen ürünün neden bana ulaşmadığını anlamıyorum. Mağduriyetimin giderilmesi için somut bir çözüm neden üretilmiyor ve neden her gün arayıp şikayet oluşturmak zorunda kalıyorum? (08.11.2023 tarihinde sorunun Evidea şirketinin eksik yüklemesi sonucu kaynaklandığı belirtildi.)

28.11.2023 tarihi itibarıyla hala ürün elime ulaşmadı. Evidea tarafından gönderilecek olan ürün iade alınmış, ancak tarafıma ne bir bilgilendirme yapılmış ne de başka bir haber verilmiştir. Daha önce eksik ürünün de geleceği ve hepsinin birlikte teslim edileceği belirtilmişti. Şimdi ise iade işlemi gerçekleşmiş ve hesabıma para iadesi yapılmamış. Eğer iade yapılmış olsaydı, neden daha yüksek fiyata başka ürün almak zorunda kalayım ve aradaki farkı kim karşılayacak? Evidea mağazalarından satın alma konusunda ciddi endişelerim var. Yarın ilk iş olarak Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım ve gerektiğinde hukuki yollara başvuracağım. Bir ay boyunca yaşanan bu mağduriyet son bulmalı.

12 Aralık 2023 16:56

Evidea firmasının satış adı altında dolandırıcılık yaptığı günlerdir buradan oluşturduğum şikayetler üzerine kesinleştirmiş bulunmaktayım. Kimse benim zar zor kazandığım paranın rezili yapamaz buna izin vermem. UPS firmasına verdik ürünlerinizi 2 3 gün içinde elinizde olur demelerinin ardından 1 hafta geçti. Firmayla görüşüp dönüş sağlayacaklarını söyleyen sözde kisiler bize dönüş yapmadı. Bugün de UPS firmasına kargo numaramızı sorgulattığımızda urunu Evidea firmasının daha teslim etmedikleri kendileri bu numarayı oluşturduklarını beyan ettiler. Bu Evidea firmasi aracı olan tüm firmaları da karalamaya yönelik işlemler yapıp sorunun onlar tarafından yaptıklarını beyan ettikleri için bugün Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yaptım. Ayrıca ilk fırsatta savcılığa da gidip hakkımı arayacağım. Bunlar gibi firmalar yüzünden elimizdeki 2 3 kuruştan da olmam. Peşini de bırakmayacağım. TV haber programına belgeleri toplayıp buradaki yazışmalarla birlikte beyan edeceğim birazda Ana haber de ses getirsin. Kim bilir buraya ulaşamayıp mağdurlar çıkarda ses oluruz.

29 Kasım 2023 08:17 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

29 Kasım 2023 14:08

Değerli Müşterimiz, Sizi 29.11.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranızdan aradık ancak iletişim sağlayamadık. En kısa sürede yeniden iletişime geçiyor olacağız. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkez

29 Kasım 2023 15:15

Herkes ulaşıyor bir siz ulaşamıyorsunuz hayret bir şey bana bahane sunmayın işimi çözün ürünümü ulaştırın artık 1 aydır sizjn yüzünüzden rezil şekilde evim

30 Kasım 2023 17:36

Evidea problem yumağı şikayetleri çözen yok para alınca hemen ödetiyor ama ürün ortada yok bu ne rezil bir firma yöneticisi yok sanırım başıboş bir firmaya denk gelmek istemiyorsanız hiçbir şekilde ürün almayın bunlar resmen dolandırıcılık başka bir şey değil ürün hala bana ulaşmadı hala bana ulasan adam akıllı bir yetkili bulamadım bıktım bu firmadan çözüm merkezi diye birileri var ezberletilmiş laflarla oyalamaktan başka bir şeye yaramıyor bende yarin ana haber bültenine WhatsApp üzerinden ihbar yapayım belki o zaman dikkate alırlar o zaman görüşürüz yetkili kişilerle tabi varsa hadi bakalım

05 Aralık 2023 14:24

Değerli Müşterimiz, Size 05.12.2023 tarihinde kayıtlı telefon numaranız ve e-posta adresinizden geri dönüş yapılarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

10 Aralık 2023 00:34

Evet 05.12.2023 müşterisi temsilcisi tarafından aranılarak ürünün durumu hakkında bilgi verildiler zahmet edip Ancak bu seferde ürünüm UPS firmasıyla 2 3 gün içinde elimde olacağını söylediler. Bilin bakalım ne oldu. UPS firmasi ürünleri elinde hala tutuyor çıkış gözükmüyor durum ile ilgili gene ve gene biz müşteri temsilcisi arayıp durumu sorduğumuzda UPS ile iletişime geleceklerini söylediler sanırım dumanla haberleşiyorlar ki tarafıma bilgilendirme mesaj maili gelmedi ne çektik bee harbiden bilsem fiyatların zam artışını alacağım geri ücretimi Allah'a havale edeceğim de olmuyor hep yanlarına kar kalıyor ben 1.5 aylık sure zarfındaki zararımın da karşılanmasını istiyorum öyle anket gönderip 200 TL indirim çekleriyle değil 200 TL çorap alamıyorsun heeyy haberiniz mi yok bir de bu saatten sonra beni müşteri temsilcisi değil müdürü yetkilisi arasın muhatap olsun yazık asgari ücretle çalışıp dünyanın lafını yiyen temsilcilerin moralini bozmak istemiyorum isin kaymağını yiyip sorumluluğu almayan yetkililere sesleniyorum oda burda dursun hadi bakalım

13 Aralık 2023 00:09

Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Dilan
30 Ağustos 2023 11:32
Serhan sonuçtan memnun

Serhan
08 Ocak 2024 13:07
"Sorun biraz zaman aldı ama bir şekilde çözüldü lojistik firması hatası ve ihmali oldu konu çözüldü teşekkür ederim."
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Evidea Dolap Kurulum Montaj Elemanları Ve Kurulum Kitapçığı Eksik

Ersin