Eva AVM Stokta Olmayan Ürün Satışı Ve Teslimat Gecikmesi!

25 Aralık 2024 16:40

Eva AVM internet sitesinden kendime limit açtırdım. Uygulamadan kendime 2 adet Xiaomi Redmi 13 aldım. 17 Aralık 2024 tarihinde ürünlerin sözleşmesi elime ulaştı. İmzaladım ve 19 Aralık 2024 tarihinde kendilerine gönderdim. Sözleşmenin kendilerine 23 Aralık 2024 tarihinde ulaştığını sözleşme gitmeden sözleşmenin videosunu attığım halde 48 saate imza kontrolü yapıldığını imza kontrolü bitti ancak ürünleri hâlâ kargolamadıklarını çağrı merkezlerini aradıklarında stoklarında ürün olmadığını ürün sipariş verdiklerini ürün beklediklerini söylüyorlar. Stoklarında olmayan ürünü bile satış gösterip müşterinin zamanını boşa harcayan firma olarak değerlendiriyorum. İnsanları mağdur etmeye haklarınız yok. Bu işletmeden alışveriş yaptığım için pişmanım.

26 Aralık 2024 15:44

Firma sipariş geçtiğim ürünleri gönderme aşamasında sipariş gecikmesinden dolayı şikayet mesajı attım diye. Tek taraflı sözleşmesi fesih etti. Üstüne üstelik benim böyle bir talebim olmadan iptal edip hesabımı askıya aldı.

25 Aralık 2024 18:12 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Aralık 2024 15:34

Firma hakkında şikayet makalesi yazdım diye. Hesabımı kapatıp, siparişimi iptal ettiler. Benim böyle bir talebim olmadığı halde müşterinin hiçbir hakkını savunmayan bir alışveriş platformu.

Eva AVM İle Yaşanan Sürekli Gecikmeler Ve Güven Sorunu

Aygün