Eva AVM İle Yaşanan Sürekli Gecikmeler Ve Güven Sorunu

12 Aralık 2024 11:55

Eva AVM'den 30 Kasım'da başvuru yaptım, 3 Aralık'ta limit onaylandı. 16 gram altın alacaktım limitimle, sonrasında evrak işlemlerini her şeyi hallettim. Cuma günü ödeyeceğiz dediler. Hafta sonu geldi, hafta sonu transfer yapamıyoruz dediler. En geç pazartesi dediler. Pazartesi aradım, salı günü dediler. Sonra cuma gününe salladılar. Şimdi aradılar, bankadan kaynaklı sipariş iptal olmuştur diyorlar. 1 haftadır oyalıyorlar. Ayın 15'inden sonra isterseniz telefon alabilirsiniz diyorlar. Üstüne bir de limitimi düşürmüşler. Yalancı ve sözlerinde asla durmuyorlar. Eva AVM pişmanlıktır.

12 Aralık 2024 13:25 (Şikayetten 1 saat sonra)
12 Aralık 2024 20:25

Bu bilgiyi bana başında söylemiş olsaydınız ben altın yerine telefon alırdım ve ürünüm çoktan elime ulaşmış olurdum ama siz bugün yarın diye diye oyalayıp üzerinden 12 gün geçmiş durumda müşteri temsilcileriniz ile bu durumu bize bildirmek zorundasınız ayrıca tanımlanan limit neden aşağıya indi onun cevabınıda vermiyorsunuz

Aysun
Aysun

Merhaba sorununuz çözüldü mu? Benim sözleşmeyi kargoya vermişler ama bir şey ücreti demişlerdi korktum yorumları görünce? Henüz imzalamadım

Birkan
Birkan

Merhaba durum nedir öğrenebildiniz mi

Resul
Resul

Bakanlığa şikayet yapıldı hukuksuz senet düzenliyorlar kaldırdılar

Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

Onaylanan Altın Siparişim Sebepsiz İptal Edildi, Çözüm Sunulmadı

Mahsun
01 Eylül 2025 19:11
Mert sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 18:16
Eva AVM Limit & Alışveriş Problemleri
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Eva AVM'de Limit Hayal Kırıklığı

Bulent