Eureko Sigorta Hakkında Şikayet

18 Ekim 2023 12:46

Eureko Sigorta'dan tamamlayıcı sağlık sigortası sahibiyim ve 5. Yılıma başladım. Mart ayında kalp doktoruna kontrole gittim ve bir kalp damarımda daralma olduğu ortaya çıktı. Doktorum, bu durumun önemli bir müdahale gerektirmediğini ve kolesterol ilacıyla kontrol altında tutabileceğimizi söyledi. Kolesterol ilacını kullanmaya başladım ve 3 ayda bir kontrol istendi. Ancak Eureko Sigorta, bu sefer provizyonumu reddetti. Sebebini sorduğumda, 5 yıllık tamamlayıcı sağlık sigortama muafiyet konulduğunu söylediler. Oysa doktorum, muayene sonucunda sadece kolesterol hapının dozunu ayarlamak için kontrol olduğumu belirtti.

Bu durumu anlatmama rağmen, sanki kronik bir kalp rahatsızlığım varmış gibi muafiyet koyulmuş. Bu durumu ilettikten sonra, müşteri hizmetleri sadece muaf olduğumu söyleyip başka bir şey yapmıyorlar. Ayrıca, sigorta ücretini öderken neden muafiyeti belirtmediklerini sorduğumda, poliçede yazdığını belirttiler. Ancak poliçeyi ödemeden göndermedikleri için okuyamadım. Umarım bu sorunu çözecek bir yetkiliyle iletişim kurabilirim ve bugün ödediğim 4.700 TL'yi geri alabilirim.

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Sağlık Sigortam Provizyon Reddi Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

28 Ekim 2025 18:29
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Eureko Sigorta Sencard Tamamlayıcı Sağlık Şikayet

12 Mart 2024 16:38
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Eureko Sigorta İle Sağlık Sigortası Mağduriyeti

18 Aralık 2024 15:52