Simge sonuçtan hiç memnun değil

Eureko Sigorta İle Sağlık Sigortası Mağduriyeti

18 Aralık 2024 15:52

Öncelikle, Eureko Sigortanın bu sitede amblemi farklı gözüküyor bilginize.
Eureko Sigortadan tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım. Garanti Bankası üzerinden yapıldığı için güven vermişti. Anlaşmalı olduğu hastaneye randevu alıp gittim ve hasta kayıt esnasında sigortamın görünmediğini söylediler. (Hastane ile sigorta arasında anlaşma var gözüküyor ki hastaneyi de bir önceki gün arayıp teyit ettirmiştim. Poliçem de bu hastaneyi kapsıyor)
Eureko firması müşteri hizmetlerini arayıp durumu sorduğumda ilk olarak bana poliçemin askıda olduğunu söyleyip başka bir birime bağladı (Ama poliçem aktif, ödemesi de yapıldı.). Daha sonra o başka birimdeki arkadaş hayır poliçeniz aktif diyerek başka bir birime bağlayacağım diyor ve ben bağlanıyor sanarken telefon yüzüme kapanıyor. Tekrar aradığımda zaten yine aynı senaryo başa sarıyor.
Tam olarak bir saat boyunca 5 kere telefonu başka bir birime bağlama olayı oldu. Her seferinde telesekreterden tekrar t. C. Bilgisi yazıp tekrar durumu yeni bağlandığım ilgili kişiye anlatıyorum, sabırla. Hala daha benim ne problemi yaşadığımı kimse aktarmayıp başka birime aktaracağım diyor ve telefon yüzüme kapanıyor. Hastaneye gitmişken aktif olan poliçemden yararlanamıyorum.!
En son aramamda da dedim, beni başka birime bağlamayın lütfen çünkü telefon kapanıyor ve mağdurum, hastanedeyim, veznede sizden sorunum için cevap bekliyorum. Umursanmayıp, şak diye yine başka arkadaşa bağlıyorum deyip telefon suratıma kapatılıyor.
Buradaki müşteri hizmetleri tam olarak hangi sorunu çözmeye yarayacak bu şekilde? İnsanların parasını alıp problemlerinde yanında olmayan bir firma bu. Hastalık söz konusu burada, nasıl bu şekilde duyarsız ve umursamaz davranabiliyorsunuz asla anlamış değilim. Müşteri ilişkileri çözüm odaklı olup, insanları mağdur etmeyen bir firma olmanız dileğiyle.

Sağlık poliçemin iptal talebinde de bulundum. En kısa sürede iptal olmasını istiyorum.

Poliçe İptali Ve Para İadesi Talebim Sonuçsuz Kaldı

04 Ekim 2025 01:00
police-iptali-ve-para-iadesi-talebim-sonucsuz-kaldi-1.jpg
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Müşteri Hizmetlerinde Sürekli Aktarma Ve Çözümsüzlük!

23 Temmuz 2025 12:00
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Bankası Eureko Sigorta Sencard Tamamlayıcı Sağlık Şikayet

12 Mart 2024 16:38