Çiğdem sonuçtan memnun

Çiğdem
15 Haziran 2024 13:38

ETS Tur beni kendi paramla rezil etti. 29.05.2024 tarihinde 113220886 numaralı 23.755 TL nakit havale ile yaptığım rezervasyonumun iptalini talep ettim. Akabinde geçen 7 ile 14 iş günü sürecinde iade olacağını söylediler. Ben 12. gün arayıp durumu öğrenmek istediğimde, hala iadenin hesabıma geçmemesine rağmen ısrarla nakit havale iade işleminin gerçekleştiğini söylediler. Bunun için 2 gün boyunca hem bankada uğraştım hem de aramadığım, görüşmediğim ETS Tur müşteri temsilcisi kalmadı. Ortada konuyla ilgili bir iade bile yok. ETS Tur müşteri hizmetleri personelleri B******, T****, U***, M***** hepsi bir sözleşmiş gibi, 'iadeniz yapılmış, bekleyen başka bir işlem göremiyoruz' cümlelerini kullandılar. 'İadem hangi hesaba ne şekilde yapılmış?' deyip dekont görmek istediğimde, üst birimlere danışıp geri döneceklerini söyleyip geri dönüş yapamadılar bile. Ortada bir hata olmuş olsa hoş görüp kabul edeceğim ve bekleyeceğim ama mağduriyetimi defalarca ayrı ayrı kişilere tane tane ilkokul çocuğuna anlatır gibi sabırla anlattığım halde bu kadar duyarsız ve ilgisiz oluşları ayrı can sıkıcı oldu ve firmaya karşı güvenim de sarsıldı. Yukarıda belirttiğim isimler beni anlamamakta ısrar edip üzerine 'sizi arayacağız' deyip aramadıkları için çözümü elimde olan dekontlarımla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söylediğimde, personellerden biri 'tabii ki girebilirsiniz' dediğinde aslında paramın üzerine yattığınızı kabul ediyorsunuz o zaman dedim. İlk işim bayram sonrası ilk iş günü belgelerimle birlikte savcılığa gitmek olacak. ETS Tur büyük bir hayal kırıklığı oldu, çevremde tatile gidecek olanlar yaşadıklarımı duyunca vazgeçti zaten. Kimse iptal etmek için rezervasyon yapmaz ama dünyanın binbir türlü hali var. Her şey bizim için, demek ki aksi bir durumda ETS ile sorun yaşayacağız. Böyle duyarsız, ilgisiz ve karşısındakini anlayıp duymak istemeyen elemanları olması da ETS Tur'u çok amatör kılıyor. Yazıklar olsun diyorum, yasal yollarla anlayacaksınız. Beni demek ki.

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
03 Eylül 2023 14:06

Sevila
03 Ağustos 2024 11:38
ETS Tur İptal Geri Ödemeleri Hakkında
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
03 Ekim 2023 09:27