Medine sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 20:50

Bayram için ETS tur ile 3 gece 4 gün rezervasyon yaptırıp aynı gün evimize dönmek zorunda kaldık. Otele girişte 2.5 yaşındaki ikizlerle valizleri taşımak zorunda kaldık. Belboy, aracınızı kapının önünden çekmemiz gerektiği için yanımıza geldi. Odaya girdiğimizde aşırı sıcak olduğunu fark ettik ve klima nerede dediğimizde odada klima bulunmadığı söylendi. Halbuki klimalı odaların olduğunu öğrendiğimizde, otelde yoğun bir konaklama olmadığından oda değişikliği talep ettik ama dönüş olmadı. Odada havlu, şampuan gibi temel ihtiyaçlar bulunmuyordu. Halbuki açıklamaya bakarak gelmiştik ve yanımıza havlu, şampuan, sabun, peçete gibi önemli eşyaları almamıştık. Yerleştikten sonra havuza indik. Kapalı havuz ve açık havuz hepsi aşırı soğuktu, çocuklar titredi ve dudakları morardı. Termal suya bebekler giremeyecekti. Çocuk havuzunun yanında kocaman kapağı açık bir tesisat yeri vardı ve oldukça tehlikeliydi. Bu durumda konaklamadan vazgeçtiğimizi ve eşyalarımızın araca taşınması için yardım istediğimizi belirttiğimizde belboyun bulunmadığını ve kendimizin yapabileceğini ilettiler. Tüm ücretimiz yandı, yorgunluğumuz da cabası. En kötüsü çocukların heyecanı maalesef içlerinde kaldı.

15 Haziran 2024 21:17 (Şikayetten 27 dakika sonra)
20 Haziran 2024 20:41

İlgilenecek gibi rezervasyon kodu istenip üzerine çokta alakasız bir şekilde dönüş yapılması gerçekten hayal kırıklığısın ETS. Hizmet almadığım bir durumdan dolayı ücret iadesi hakkımızı talep ediyoruz bize oteli öne sürüyorsunuz otel zaten ilgisiz alakasız ve vasatken ki aynı şikayet talebim onlar içinde geçerli. Sizin referansınızla hizmet aldığımızdan çözümü sizinle arıyoruz biz ödemeyi size yaptık bu sebeple iade talebimiz de sizden. Konu ile ilgili mağduriyetimizin giderilmesini rica ederiz.

Güven sonuçtan hiç memnun değil

Güven
09 Mart 2024 10:45

Etstur Tamamen Bizleri Mağdur Etti

Emrullah
13 Ağustos 2023 17:02
Etstur Tamamen Bizleri Mağdur Etti
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
23 Haziran 2024 15:06

Tuğçe
24 Ağustos 2023 23:12
Etstur Tatili Zehir Etti, Eski Kaliteden Eser Yok!
Mert sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 18:25