Yelda sonuçtan hiç memnun değil

Mall Off İstanbul Boyner Estee Lauder Çınar Hanım Küçümseyici Tavır

Mall Off İstanbul Boyner Estee Lauder Çınar Hanım Küçümseyici Tavır
10 Mart 2024 16:08

4 Şubat 2024 tarihinde Mall Of İstanbul Boyner mağazasında Estee Lauder markasına ait "Bronze Goddess" isimli parfümü incelemek için mağazanıza gittim. Parfümün farklı versiyonları olduğunu göz önünde bulundurarak, sıktığım parfümü hatırlamak amacıyla bir fotoğraf çekmek istedim.

Bu esnada, Estee Lauder satış temsilcisi Çınar hanım tarafından yalnızca fotoğraf çekmenin yasak olduğuna dair küçümseyici bir şekilde uyarı aldım. Kendisine bu yasağın dayanağını sorduğumda ise herhangi bir açıklama yapılmadı ve müşterisiyle ilgilenmeye devam etti.

Bu durum üzerine mağazanızda bulunan yetkililere ulaşarak yaşadığım olumsuz deneyimi aktardım ve dilekçe yazdım. Ancak tarafıma 25 Şubat tarihine kadar herhangi bir dönüş yapılmayınca bunun üzerine 25.02.2024 tarihinde Boyner müşteri hizmetlerini aradım ve yaşadığım durumu ilettim.

Yaklaşık 30 dakika sonra bir hanımefendi tarafından geri dönüş yapıldı ve yaşadığım durum için özür diledi. Ben de teşekkür ettim. Ancak, bu özrün samimi olduğuna inanmıyorum çünkü ben aramamış olsaydım, muhtemelen herhangi bir geri dönüş almayacaktım. Yaşadığım deneyim sonrasında Boyner mağazalarına güvenim sarsıldı ve artık mağazanızı ziyaret etmeyeceğim.

Bu nedenle, yaşadığım olumsuz deneyimin giderilmesini ve benimle paylaşılan bilgilere göre gerekli önlemlerin alınmasını talep ediyorum.

Saygılarımla,

Fatma
27 Kasım 2023 14:41
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Jo Malone Mağazasından Alınan Parfümde Değişim Reddi Ve Kutu Sorunu

15 Temmuz 2025 20:58
Jo Malone Mağazasından Alınan Parfümde Değişim Reddi Ve Kutu Sorunu

17 Mayıs 2024 17:23
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 11:08
Eda sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 17:48