18 Nisan 2024 01:00

EspressoLab Roastery Merter şubesinde, tatlının yanında bardakla verilen çikolatayı satın aldım. Genellikle haftada iki ya da üç gün orada olduğum için, istediğim çikolatayı bana hep bardağın dibinde az miktarda veriyorlardı. Bardak, shot bardağı büyüklüğündeydi. Orada çalışan bir personele, sık sık geldiğimi ve bana çok az çikolata verildiğini, diğer müşterilere ise daha fazla çikolata verildiğini belirttiğimde, 'Miktar bu olacak' diyerek sert bir tepki gösterdi. Tezgah bölümünde bulunan bu kişi oldukça kaba davranışlar sergiledi. Ben de, orada muhatap olmak istemediğim için, bardakları toplayan başka bir personele, tezgah ve bar bölümünde verilen çikolataların farklı olup olmadığını sordum. O da çikolataların aynı olduğunu iddia etti. Ancak bize verilen miktarı gösterdiğimde, 'Evet, size az verilmiş' dedi. Durumu iletebilecek biri olup olmadığını sorduğumda ise 'Ben ileteyim' dedi fakat geri dönüş yapmadı. İlgi göstermemesi nedeniyle bir daha buraya gelmeyi hiç düşünmüyorum. Genellikle kalitesi nedeniyle tercih ettiğim bu yer, basit konularda bile bu kadar eksiye düşmüş durumda. Görselde de anlayabileceğiniz üzere, arkadaşımla aynı kahveyi sipariş ettik ama renk farkından anlaşılacağı üzere aynı değillerdi. Her ikisi de Double Shot olmasına rağmen renk farkı vardı; biri Double Shot, diğeri normal Ice Latte gibiydi. Bu kadar umursamazlık fazla.

22 Nisan 2024 13:42 (Şikayetten 4 gün sonra)

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Espressolab Merter Kahvenin Tadı Yok

02 Mayıs 2024 04:58
Espressolab Merter Kahvenin Tadı Yok

27 Temmuz 2024 12:31
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 21:58
Eksik Dolum Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Çikolata Sosu Eksik Verildi, Müşteri Memnuniyeti Sağlanmadı

18 Mayıs 21:38