Elmas sonuçtan memnun

Esme Alışveriş Merkezi Masa Ve Sandalyelerinin En Kısa Sürede Sıkıntı Yaşatması

31 Mayıs 2023 13:38
Elmas'ın Teşekkür Mesajı
“Masa sandalyem istediğim gibi değiştirildi sadece çok git gel yaptık bir seferde çözemedik. Sonuç olarak ürünüm farklı bir model ile değiştirildi teşekkür ediyorum”
26 Mayıs 2023 20:20

2 ay önce aldığım masa sandalye setinin masasının en ufak bir dokunuşta açılması oynaması ve anlamsızca oluşan lekeleri bulunmaktadır. Esme AVM durumu kaç kere bildirmemize rağmen kimse gelip ilgilenmedi. Sandalyeler bile hemen çöktü ve kumaşı bollaştı. Arıyorum muhatap bile bulamıyorum. Arıza kaydınız oluşturulmamış diyorlar. Esme AVM ye bile kaç kez gitmeme aramam rağmen hâlâ gereken yapılmadı. Üstelik kaç kez yemek ve çay dökülmesinden dolayı çocuklarım yanma tehlikesi atlattı. Gerekenin yapılmasını rica ediyorum. Ürünün iadesini ya da sıfırı ile değişimini talep ediyorum

05 Haziran 2023 15:43 (Şikayetten 5 gün sonra)
06 Haziran 2023 14:30

27 Nisan 14:57
Montaj Sorunu Ve Mağaza İlgisizliği Nedeniyle İade Talebi
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Koltuk Takımı Teslimi Ve Uzun Süreli Değişim Sözünün Yerine Getirilmemesi

21 Nisan 12:28