Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Esme Alışveriş Merkezi Bazanın Rengi Yatağa Bulaşmış!

14 Eylül 2024 14:08
Hakan
Hakan
14 Eylül 2024 13:47

15/06/2024 Esmeden 1 adet baza bir adet başlık 1 adet yatak aldım çift taraflı kullanımlı aldıktan sonra gelip bazayı kurup yatağa yerleştirip gittiler sonra ben üstüne bir tane alez koyup bir buçuk ay boyunca kullandım sonra yatak biraz dengede dursun biraz da öbür tarafında yatalım diyerek öbür tarafını değiştirdiğinde bir baktım ki bazanın kontaplak üstündeki astarı kahverengi boyası yatağın kenarlarına sinmiş yani bulaşmış baza kahverengi kenarlarına bulaşan renkli kahverengi artık depoda mı oldu bunların veya nerede olduğunu bilemiyorum sonuçta bazen rengi yatağa geçmiş bu açıkça görünüyor yatağın kenarları kahverengi ortası beyaz ve tek tük yerlerinde bulaşma olmuş ama bir buçuk ay yattığım taraf bembeyaz mükemmel değiştirdiğimizde bunu fark ettik yazdık esmeye hiçbir şekilde ilgi alaka yok bizlik bir şey yok şöyle yok böyle yok hiçbir şekilde kabul etmediler biz bunu halı yıkama koltuk firmalarına bütün kişilere bilir kişilere sorduk ki sormaya da gerek yok zaten belli bazanın kontaplak yani tahtanın üzerin deki astarın rengi bulaşmış bulaşan renk aynı tahtanın üzerindeki bezinin rengi de aynı, yani hiçbir şekilde ilgi ve alaka yok mağazaya gittik mağazanın müdürü bile Tüketici Hakları'na gitmemi söylediler çünkü haklısın dediler ki haklıyım zaten sizden cevap bekliyorum ona göre pazartesi Tüketici Mahkemesi'ne giderek elindeki delillerle sizi şikayet edeceğim, videoda söylediğim gibi bütün ürünlerimi sizden alıyorum buzdolabı çamaşır makinesi yatağımı çekyat aramızı bozmaya gerek yok sizden ilgilenilmesini ve ürünümün değiştirilmesini istiyorum aksi halde pazartesi günü Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim teşekkürler

14 Eylül 2024 14:22 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Paylaşmış olduğunuz konuya yönelik incelemeler tamamlanmış ve size kayıtlı telefonunuzdan bilgilendirme yapılmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

25 Eylül 2025 13:22
Esme Alışveriş Merkezi 5 Aydır Ne Mağazadan Ne De Müşteri Hizmetlerinden Herhangi Bir Çözüm Alamadım

İade Sürecinde WhatsApp Mesajlarına Cevap Almama

24 Aralık 2025 19:53