19 Temmuz 2023 19:23

Mağazaya gittiğimde düz renk kumaş istediğimi belirttim, damarlı istemediğimi özellikle belirttim. Bana renk kataloğu gösterdiler. Oradan seçtim ve kumaş geldiğinde damarlı çıktı, maalesef. Sonra yastıklarımı getirmediler ve mobilya kısmı kırık ve çizik çıktı. Resimleri attığımda telefonlara çıkmadılar, daha sonra 'bugün yarın tamir ederiz' dediler. Ben ona bile razı geldiğim halde ne tamirini yaptılar ne de eksik ürünlerimi getirdiler. Hiçbir şekilde dönüş yaparak mağduriyetimi gidermediler. Karşı tarafta bir muhatap bulamıyorsunuz. Telefonları açmıyorlar. Lütfen hakkımı aramanızı ve koltuklarımın iadesini sizden rica ediyorum. İlgilenirseniz çok sevinirim.

19 Temmuz 2023 21:35

Fotoğraflar

19 Temmuz 2023 21:39

Devamı

20 Temmuz 2023 11:46 (Şikayetten 16 saat sonra)

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Mobilya, Yetersiz Tamir Ve Kötü Müşteri Hizmeti: AVM İçindeki Mağazadan Hayal Kırıklığı

16 Eylül 2025 17:27
kusurlu-mobilya-yetersiz-tamir-ve-kotu-musteri-hizmeti-avm-icindeki-magazadan-hayal-kirikligi-7.jpg
Meral sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 08:41
Nurcihan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 01:22