21 Kasım 2023 04:45

Uçak biletimi yanlış anlaşılmayla yakın zamana aldım ve hemen geri dönüş sağlayarak iptal etmek için sayfalarından iptal seçeneğini kullandım. Bana dönüş yapılacağını yazdım. Bu arada Türk Hava Yolları'nı arayarak sorunumu anlattım. Türk Hava Yolları da Enuygun.com ile görüşüp dönüş yapacağını söyledi ancak iki taraftan da tarafıma dönüş yapılmadı. Tekrar Türk Hava Yolları'nı aradığımda son 1 saat içerisine girdiği için bir şey yapılamayacağını, ne iade ne de bir sonraki sefere aktarım yapılamayacağını söylediler. Türk Hava Yolları, Enuygun.com'u aramamı önerdi. Onlar da hiçbir şekilde yardımcı olmadı ve 'Sizi aradık, ulaşılamıyordu' dediler. Bu görüşmeyi kapattıktan sonra Enuygun.com'dan bana telefon geldi ve 'İptal başvurunuz var' diye teyit ettiler. Evet dedim. Başvuru yaptığım saatte yaklaşık 40-45 dakika sonra onlar da son bir saat içerisine girdiğim için hiçbir şekilde yardımcı olamayacaklarını belirttiler. İki taraf da kendi hataları yüzünden beni bekletip kalkış saatine son bir saat kala dönüş yaptılar ve mağdur olan ben oldum. İki biletim boşa gitti ve 5150 TL zarara uğradım.

21 Kasım 2023 04:50 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

21 Kasım 2023 10:08

25 Temmuz 2023 14:49
Beyhan sonuçtan çok memnun

19 Ocak 12:29
"Konuyla en son ilgilenen hanımefendi sorunu çözmek adına daha bilgilendiriciydi. Sorunun diğer muhatabı olan Ziraat Bankası işlemi oldukça yavaş yaptığı için konu uzadı. Enuygun.com'a teşekkürler"
Enuygun.com'da Hatalı İşlem Ve İade Sorunu

14 Haziran 2023 15:18
Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Sebahattin
14 Ocak 09:22