Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 01:37

En uygundan aldığım uçak bileti Pegasus uygulamasında görünmüyor.
27/06/2024 tarihinde Antalya -Leipzig sabah 09 uçuşuna 2 kişilik gidil dönüş bilet satın aldık. PNR numarası ile bilgiler bize geldi. Fakat bileti sorguladığımız zamanen uygundan gözüküyor Pegasus uygulamasından gözükmüyor. Pegasus bilet aldığınız yer ile görüşün diyor Arayıp sorduğumuzda da net bir cevap alamadık. Bilet 2 temmuzda maç için almıştık. Sorunumun giderilmesini istiyorum. Aydınlatıcı ve bizi rahatlatıcı bilgi istiyorum

28 Haziran 2024 01:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

28 Haziran 2024 10:44

Dün gece kendi kendime sorunu çözdüm ama en az 4-5 saatime mal oldu. Sabahleyin müşteri Hizmetlerinden olduğunu söyleyen T*** hanım denilen bayan bana halen uçuş sabahı 9 uçuşuna 3 saat önceden gidip check-in için beklemem gerektiğini söyledi. Ben sorunu hallettiğimi söyledim be beni yanlış yönlendirdiklerini sorunu da nasıl hallettiğimi anlattım. ( verilen PNR Pegasus mobil uygulamadan değil internetten tur şirketleri için olan kısımdan yapılması lazım orada Pegasus'un kendi PNR numarasına olacak şekilde bizimle bilet detaylarını paylaşıyor. Sonrasında online yapabiliyorsunuz ) e o zaman sorun ne şeklinde enteresan bir tavırla beni sabah sabah gerdi. Normalde teşekkür edip bu geri bildirimi insanların ve şirketin kullanımı için ilgili yerlere paylaşması gerekirken... Ve beni dinlemekten ziyade lafı ağzıma tıkacak bir şekilde benimle konuştu. Ben de altta kalmadım tabi ki. Bir daha asla ve asla almam ve herkese de olumsuz deneyimimi anlatacağım.

28 Haziran 2024 10:52
28 Haziran 2024 11:07
enuyguncom-en-uygundan-aldigim-ucak-bileti-pegasus-tarafindan-kabul-edilmiyor-1.jpg

Muhtemelen aynı bayan Cevap veriyor. Sorun sizin kaynaklı sizin vermiş olduğunuz PNR numarası ile sorgulama yapıldığında aşağıdaki görüntüyü alıyorum. Söylemeye çalıştığım ama sizin bir türlü anlamak istemediğiniz bana verdiğiniz bu bilgilerin Pegasus'ta geçerliliği yok. Bana bilgi verirken Pegasus'un PNR numarasını da ekleyin açıklamaya demeye çalışıyorum. Sizin olayınız suçlu biz değiliz. Ben çağrı açınca o bilgiye ulaşabiliyorsunuz. Ya da bana sabahın köründe 3 saat önce gidip check-in yap tan daha mantıklı bir cevap sunuyorum. Sanki müşteri siz çözüm ekibi benim.

Pegasus Biletim Görünmüyor Ve PNR Kodu Kabul Edilmiyor

06 Aralık 2024 16:41
Hüseyin sonuçtan memnun değil

Hüseyin
20 Aralık 2024 18:13
Uçak Bileti PNR Kodu Sorunu Ve Mağduriyet
Sevinc sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 04:48
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 21:21
Gülsin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 16:33