Pegasus Biletim Görünmüyor Ve PNR Kodu Kabul Edilmiyor

06 Aralık 2024 16:41

En uygundan aldığım uçak bileti Pegasus uygulamasında görünmüyor.
06/12/2024 tarihinde Viyana Antalya Almış olduğum uçak biletini ne sizin üzerinizden ne de Pegasus üzerinden göremiyor ve işlem yapamıyorum. Siz bana... PNR Kodlu biletiniz için, havayolu üzerinden işlem yapılmış görünüyor. Havayolu üzerinden işlem yapılan biletler için, Enuygun üzerinden işlem yapılamıyor. Değişiklik, iptal veya diğer işlemlerinizi ilgili havayolu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz
Diyorsunuz ama hava yolu şirketi sizin vermiş olduğunuz PNR numarasını kabul etmiyor bu yüzden uçuşumu yönetemiyorum bagaj hakkı almam gerekiyor. İşlem yapamıyorum. Yardımınızı bekliyorum

06 Aralık 2024 16:25

Almış olduğum uçak biletini ne sizin üzerinizden ne de Pegasus üzerinden göremiyor ve işlem yapamıyorum siz bana... PNR Kodlu biletiniz için, havayolu üzerinden işlem yapılmış görünüyor. Havayolu üzerinden işlem yapılan biletler için, Enuygun üzerinden işlem yapılamıyor. Değişiklik, iptal veya diğer işlemlerinizi ilgili havayolu üzerinden gerçekleştirebilirsiniz Diyorsunuz ama hava yolu şirketi sizin vermiş olduğunuz PNR numarasını kabul etmiyor bu yüzden uçuşumu yönetemiyorum bagaj hakkı almam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum

06 Aralık 2024 16:50 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

06 Aralık 2024 17:14

Sizinle iletişime geçtim charter uçuş dediniz ben bileti alırken charter uçuş olduğunu belirtmediniz bu yüzden dolandırıldığımı düşünüyorum biletin iptalini ve geri ödeme yapmanızı talep ediyorum

06 Aralık 2024 18:14

Şimdi bana mail atıyorsunuz charter uçuşunu havayolu şirketi iptal edebilir diye ama havayolu şirketi bileti göremiyor ki işlem yapsın ne yapacağım şimdi size güvenip alana gideceğim sonra uçuş yok deseler ne olacak lütfen çözüm bekliyorum bileti satan sizsiniz

09 Aralık 2024 17:13

Sorun çözüldü havayolu şirketi yeni PNR kodu verdi 👏👏

09 Aralık 2024 17:45

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 01:37
Hüseyin sonuçtan memnun değil

Hüseyin
20 Aralık 2024 18:13
Uçak Bileti PNR Kodu Sorunu Ve Mağduriyet

31 Ekim 2024 20:25
Uçak Bileti PNR Numarası Sorunu Ve Acil Çözüm Talebi
Uçak Bileti PNR Numarası Sorunu Ve Acil Çözüm Talebi
Gülsin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 16:33

29 Temmuz 2024 11:13
Enuygun Ücret İadesini Vermiyor.
Enuygun Ücret İadesini Vermiyor.