Müge sonuçtan hiç memnun değil

Enuygun.com 'da Online Check-in Yapıp Mağdur Olduk

17 Temmuz 2023 22:52

65 yaş üstü annem 3 yaşındaki kızım işe beraber yolculuk yapmak için en uygum sitesinden Pegasus uçak bileti aldım. Uçuşa bir hafta kala bir mesaj aldım ve online check-in işlemim yapılmış. Annem ve kızım başka ben başka yerlerdeyiz.

Durumu düzeltmek gerekirse ücret karşılığı yerimi değiştirmek istediğimi söylemek için Pegasus'u aradım fakat işlemi bileti satın aldığım yerin yaptığını ve işlem saatini söylediler. En uygunu aradığımda ise bilet satarken olan bütün iletişim çabalarının aksine böyle bir ekranları olmadığını ve havayolu şirketinin yapmış olabileceğini söylediler.

Bu şekilde ikişer kere şirketler arası telefon trafiği yapmama rağmen sorunum asla çözülmedi hatta bir muhatap bile bulamadım. Satan acente asla ve asla ilgilenmeyip topu havayolu şirketine atıyor. Birbirleriyle iletişim kurmak yerine sadece bizi pinpon topu gibi oradan oraya atıyorlar. Her şey satın alana kadar, sonrası büyük bir ilgisizlik.

17 Temmuz 2023 23:05 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

18 Temmuz 2023 15:34
Müge
18 Temmuz 2023 15:40

Evet mükemmel bir cevap ve çözüm öneriniz oldu. Ezbere cevaplarınız dışında tavsiyeniz gerçekten kimsenin aklına gelmeyecek acayip kurumsal bir fikir "kızım ve annemin yanında oturan yolcudan yer değişikliği talep edebilirmişim" güleyim mi sizin için üzüleyim mi gerçekten bilemiyorum. Bilet satarken mükemmel iletişim ama bu kadar basit bir sorunda bile tıkanan bir sistem. Yazık ki bir de cevap verilmiştir denmiş.

Firdevs sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Ve Enuygun Sitesi Arasında Mağduriyet: İade Yapılmadı, Çifte Ücret Alındı

11 Temmuz 01:32
pegasus-ve-enuygun-sitesi-arasinda-magduriyet-iade-yapilmadi-cifte-ucret-alindi-1.pdf
Gülsin sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 16:33
Nergis sonucu yetersiz buldu

Pegasus Ve Enuygun Arasında Kaybolan Para İadesi Mağduriyeti

12 Temmuz 15:56
Pegasus Ve Enuygun Arasında Kaybolan Para İadesi Mağduriyeti
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 14:16
Enuygun Ve Pegasus İle Yaşanan Uçuş İptali Kabusu