Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Urfa İş Bilmemezliği

13 Ekim 2023 11:54

Enterprise daha önce defalarca araç kiraladık ama Şanlıurfa Havalimanı kadar iş bilmez bir şube görmedim. 2 ay önce (22 Temmuz) arkadaşımın düğünü için gittiğimde eşimle Clio araç kiraladık.

Aracı teslim aldık kontak çevirince araç çalışmadı. Zaten ondan öncesinde araç camı çatlak araç içi pis hadi dedik onlar neyse. Görevliyi çağırdık akü bitmiştir dedi e dedik ya akü değilse urfanın sıcağında yolda kalırsak. Normalde başka firmalarda böyle sorunda başka araç temin edilir bunu talep ettik. Bu defa müdürünü çağırdı müdür sanki canını istemişiz gibi bizi tersledi. Bize aracı sanayiye götürelim sizi bırakalım siz kahvaltınızı yapın biz size getirelim dediler.

1. Bizim kiralama süremizden bu gidecek
2. Bize aracı getirse sorun gerçekten aküden mi
3. Beyefendiye hiç ılımlı olamadığını söylememle benim muhatabım sen değilsin eşin gibi cümleler kullandı kadın olduğum için konuşma hakkım yokmuş, çok biliyorsam ben yapacakmışım işi, ki en İyisini yapardım müşteri her zaman haklıdır, biraz daha tartışsak bana zarar verebilirdi.

En sonunda döndü size araç maraç yok ver paralarını dedi ve gitti. Ek olarak müşteri hizmetleri de kesinlikle yardımcı olmadı. Bizi sadece mağdur ettiler. Dediğim gibi daha önce kiralamalarda tabletle aracın her bir yanı çekiliyordu profesyonellik vardı. Vasattı.

Kuvat sonuçtan hiç memnun değil

Kiraladığım Araçta Su Sızıntısı Ve Yetersiz Destek

08 Eylül 23:18