Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Den Araç Kiralamayın

02 Ocak 2024 13:14

Bu yazımı lütfen ciddiye alın arkadaşlar. Enterprise şirketinden araç kiraladım. Araçta oluşan ufak bir hasarı şişirerek büyüterek bana fazla bir paraya fatura ettiler. Arkadaşlar hayatımda ilk defa bir işletme için şikayette bulunuyorum beni mağdur ettiler siz mağdur edilmeyin diye. Belki birkaç kişiye ulaşabilirsem bunlardan uzak durmanız için. Araçta çok ufak bir hasar vardı bunlar servisle birlikte şişirdiler olmayan şeyleri gösterip 26 bin tl para benden aldılar. Yok değer kaybı yok hasar çizik adı altında bir sürü masraf çıkardılar ben ödedim çünkü uğraşacak zamanım ve gücüm olmadığı için. Size naçizane düşüncem biraz daha fazla para verin ama kaliteli güvenilir firmadan araç kiralayın.

Yorumlar (5)

Var mı sağlam firma? Yok

Erkan

Vallahi kardeş geçmiş olsun. Bende yılardır bu firmadan araç kiraladım 100 yakın lüks grupta dahil olmak üzere kiralanan var bir kere olsa bir sıkıntı yaşatmadılar aracın plakası da düştü araç şehirler arasında yolda kaldı aracı çektiler otelde konaklattılar çizik te oldu ama bir kere demediler su bu diye o yüzden aldığınız şube çok önemli ben eyup cevehir AVM den alırım oradaki çalışanlar on numara insanlar hiçbir sıkıntı yasatmiyolar...

Yusuf

Buna katılıyorum. Şube konusu çok önemli ama güya dünyanın en büyük araç kiralam şirketi hep bir tutarsızlar.

Mesut
Mesut

Bende aynı mağduriyeti yaşadım gecen gün,4 ayrı sigorta yaptığım halde yaklaşık benden de 36.000 TL kesildi.

Yusuf

Ve haklıda çıkamıyorsun işi çok güzel kılıfına uyduruyorlar.

23 Eylül 2023 01:15

Faturam Yanlış Kesildi, Mağdur Edildim!

16 Haziran 2025 21:43
Menderes sonuçtan hiç memnun değil

Menderes
18 Mart 2025 18:59