Beste sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 20:54

Haziran ayında İzmir Alsancak şubesinden Beste A*** Topçu adına kiraladığımız Hyundai i20 araçta tamponda çizik olması sebebiyle
8400 TL ödeme çıkardılar. Eşim Alsancak ofisindeki personelle iletişime geçti. Detaylı proforma fatura hasar kaydı istedi. Tamir ile ilgili. 3 4 sefer peşine düşüp aramamıza rağmen geri dönüş yapacağız şeklinde geçiştirilip proforma fatura veya hasar ile ilgili yapılan herhangi bir işlem belgesi bize iletilmedi. 17 Ekim 2024 tarihinde icra evrakı göndermişler. Eşim tekrar Alsancak ofisteki personelle iletişime geçtiğinde unutmuşuz kusura bakmayın biz değil Merkezden icra takibi başlatılmış. Konuyla ilgili dönüş yapacağız. Denilip 7 günlük itiraz süresini bize bitirtip daha sonrada çiziğe ek olarak stop onarımı yapılan bir belge ilettiler. Detaylı onarım ücretlendirme bilgisi sormamıza rağmen iletmediler. Ödeme yapıldığı takdirde icra dosyasının avukattan çekileceği söylendi. Mesajla kayıt altındadır bu konuşmalar. Ama hesap bilgisi iletilmedi. Dönüş yapmalarını istememize rağmen. Tekrar tekrar aramamıza rağmen dönüş yapılmadı. En sonda mesaj ile avukatla görüşün denilerek bir daha telefonlarımıza cevap vermediler. 3 4 kere şikayet oluşturmamıza rağmen genel merkezden hala geri dönüş alamadık. Kendi ihmalleri sebebiyle avukat ücretlerinide bize yıkarak son haliyle 14.000 TL isteniyor. Avukat tarafından icrayı kapatmak için. Ve her geçen gün faiz işliyor. Genel müdürlükten şikayetimize geri dönüş bekliyoruz. Personel ihmali sebebiyle 4 cm lik bir çizik 14.000 TL'ye buluyor. Acil 0507********58 veya 0553********56 numaraya dönüş bekliyoruz.

08 Kasım 2024 13:33
4-cmlik-cizik-icin-14000-tl-iletisim-eksikligi-ve-icra-tehdidi-1.jpg

Biz acil dönüş beklerken haziran ayında kiralayıp teslim ettiğimiz aracın Ekim ayında adıma düzenlenen trafik idari para cezası geldi. 4 ay önce kiraladığımız araç Ekim ayında hala üzerimizde kiralık gözüküp borcu adımıza nasıl kesiliyor. Yetkili kişilerden acil çözüm için telefon bekliyoruz.

13 Kasım 2024 18:40

İzmir Alsancak ofisi adımıza gelen ceza ile ilgili aradığımızda söyledikleri siz cezayı ödeyin dekontu bize iletin biz geri size ödeme yapalım. Ama kimse haziran ayında teslim edilmiş bir aracın Ekim ayında hala nasıl adıma kayıtlı olup ceza kesildiği hakkında bilgi vermiyor. Müşteri hizmetleri sadece şikayet oluşturuyor günlerdir bir yetkili kişi dönüş yapmıyor. Ya cezayı ödemem gerekiyor ya da adliyeye gidip itiraz etmem. Firmanın yaptığı hata yüzden benim işimden izin alıp 1 günlük maaşım kesilecek. Bunlar kimsenin umurumda değil. Ya da 4 ay boyunca araç bir kazaya karıştıysa başka cezalarda gelirse bunun sorumlusu ben gözüküyorum. Büyük bir firma olmasına rağmen kendi hatalarının sorumluluğunu üstlenmiyorlar kesinlikle. Karşınızda yetkili bir muhatap bulamıyorsunuz.

Cihad sonuçtan hiç memnun değil

Bir Yıl Sonra Sürpriz Fatura Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

10 Eylül 2025 21:01

Cansın
22 Temmuz 2024 06:10
Serap sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 23:50
Enterprise Kiralık Araç Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Şikayetleri
Enterprise Kiralık Araç Hizmetinde Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Şikayetleri
enterprise-kiralik-arac-hizmetinde-yasanan-sorunlar-ve-musteri-sikayetleri-3.pdf
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kayıt Nedeniyle Haksız İcra Takibi Mağduriyeti

26 Ekim 2025 12:17