Sinem sonuçtan hiç memnun değil

English Home Fırın Kabı Şikayet

English Home Fırın Kabı Şikayet
18 Kasım 2023 19:12

English Home internet sitesinden fırın kabı siparişi verdim, ancak istediğim ürün yerine farklı bir fırın kabı teslim edildi. Çağrı merkezini aradığımda ise 'iade edebilirsiniz' bilgisi paylaşıldı. Ancak ürün fiyatında artış olduğunu söylediğimde haklı olduğum ama değişiklik yapılmayacağı bilgisi verildi. Bu şekilde bir işleyiş olmamalı, lütfen ürünün arkasında durun ve ürün değişikliği için acil geri dönüş bekliyorum. Dönüş olmazsa Hakem Heyeti'ne başvuracağımı bilmenizi isterim. İnsanları böyle yanıltamazsınız.

20 Kasım 2023 11:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz alışveriş deneyiminizi en iyi hale getirmek adına sizi en kısa süre içerisinde bilgilendireceğiz. Ayrıca tüm öneri, teşekkür ve çözüm taleplerinizi internet sitemizde yer alan “Bize Ulaşın” kısmından Müşteri Deneyim Merkezi’mize iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Sinem
Sinem
21 Kasım 2023 21:57

Bize ulaşın kısmından form doldurdum geri dönüş bile yapıldı tarafıma ayrı olarak çözüm odaklı yaklaşarak 0850 numaralı telefonunuzu aradığımda değişim içim yardımcı olamayacaklarını paylaştılar kısa sürede dönüş yaparsanız sevinirim teşekkürler

Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

13 Kasım 2023 00:17

21 Haziran 2023 12:39
Betul sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 12:27
Yanıltıcı Fiyat Ve Kaba Hizmet