Salih sonuçtan hiç memnun değil

Mağazada Üyelik İçin Beklenmedik İcra Sorgusu

08 Aralık 2024 23:04

07.12.2024 tarihinde yıllardır alışveriş yaptığım Edirne Ender mağazasına mevsimlik kıyafet bakmak için uğradım. Kapıda beni güler yüzlü genç bir çalışan karşıladı: 'Efendim, alışverişlerinizi taksitlendirmek için üye olmak ister misiniz?' sorusu üzerine ilgisini karşılıksız bırakmamak için 'Olur' dedim ve beni bankoya getirdi. 'Efendim, e-Devlet'e girmeniz gerekiyor.' dedi. 'Hay hay, tabii.' dedim. 'İcra dosyanız olup olmadığına bakacağız.' Durumu garipsemekle beraber başladığım işe devam ettim ancak hiç aklıma gelmeyen şey şu oldu: 1,5 yıl önce kaybettiğim babamın kredi borcu için 'Yapı Kredi Bankası' hakkımda icra takibi başlatmıştı. Babam sağlığında söylemediği için zamanında reddi mirasta yapmadık. Haberim olunca da mahkemeye gerekli başvuruyu yaptım. Ancak yıllardır alışveriş yaptığım bir mağaza tarafından böyle bir sorguya maruz kalmak ve sonucunda 'Maalesef sizi üye yapamıyoruz!' yorumunu almak açıkçası beni çok üzdü. Hislerimi size tek bir cümleyle özetlemek isterim: 'Biz adalet beklemekten vazgeçtik de, keşke siz insanlıktan vazgeçmeseydiniz!'

Selcan sonuçtan hiç memnun değil

Ender Mağazaları Yanlış Hesap Bildirimleri Ve İletişim Sorunları

25 Eylül 2024 11:52
Ender Mağazaları Yanlış Hesap Bildirimleri Ve İletişim Sorunları
Gökhan sonuçtan memnun değil

Mağazada Zorunlu Üyelik Ve Peşin Ödeme Sorunu Yaşadım

20 Haziran 2025 16:50
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kimlik Kullanımıyla Oluşan Hatalı Borç Mağduriyeti

07 Aralık 2024 05:24