Atanur sonuçtan hiç memnun değil

Emirates Hava Yolları Emirates'le Olan Uçuşun FlyDubai'ye Devredilmesi

01 Mayıs 2024 18:14

23 Nisan günü Bali'den İstanbul'a aktarmalı uçuşumda Dubai'den İstanbul'a giderken sorun yaşadım. Emirates Havayolları'ndan aldığım uçuşun Flydubai'ye devredildiğini öğrendim ve maalesef hoş olmayan bir uçuş deneyimi yaşadım. Uçak personelinin tutumu ve uçağın konforu açısından yaşadığım en olumsuz uçuştu. Uçak, yurt içi seferlerde kullanılan uçaklarla aynı standarttaydı ve 5 saatlik bir uçuş için oldukça rahatsız ediciydi. Konforsuzluk ve personelin tutumu hayal kırıklığı yarattı. İlk iki sıradaki yolculara servis edilen yemekler tükendiğinde, geriye kalan yolcular için sadece tek bir yemek seçeneği kaldı. Uçuş sırasında üşüdüğü için klimamı kapatan yolcular oldu ve İngilizce bilmedikleri için uyarılarımı anlamadılar. Uçak görevlilerine durumu ilettiğimde ise herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Emirates'ten bilet almama rağmen havaalanında başka bir terminale yönlendirilerek Flydubai ile uçmaya zorlanmam ise yaşadığım en büyük sorundu. Asıl mesele, Flydubai'den bilet almadığım halde o şirketin uçuşuna mecbur bırakılmam oldu.

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Etihad Havayolları Etihad Bilet Değişikliği

15 Nisan 2024 05:21
Etihad Havayolları Etihad Bilet Değişikliği
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Fly Dubai Kontuarı Erken Kapattı Uçağa Giremedim

09 Şubat 2024 16:59
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 22:33
Wizz Air İle Kesinlikle Uçmayın. Tehlike
Gülcesu sonuçtan hiç memnun değil

Gülcesu
17 Ekim 2023 14:33