Etihad Havayolları Abu Dhabi Aktarmalı Uçuşta Yaşanan Gecikme Ve Kötü Hizmet

Etihad Havayolları Abu Dhabi Aktarmalı Uçuşta Yaşanan Gecikme Ve Kötü Hizmet
03 Temmuz 2024 21:06

26 Haziran tarihli Kuala Lumpur - İstanbul tek bilet şeklinde satın aldığımız Abu Dhabi aktarmalı uçuşumuzun Abu Dhabi’ye 1 saat gecikmesi ile birlikte İstanbul uçuşumuz kaçmış olup bu durum İstanbul'a toplamda 7 saat geç varmamıza neden oldu. 6 yaşındaki çocuğumuzla zor bir yolculuk oldu. Rötar nedeniyle ve küçük bir çocuk söz konusu olduğu için ısrarlı şekilde yemek talep etmiş olsak da başlangıçta bunu kabul edip biletlerimize bunu işleseler de asla hiçbir sebep gösterilmeden yemeğe alınmadık. Israrcı tavrımız sonucunda insan ile dalga geçercesine sadece bir dilim pizza alma hakkı verildi. Hepimiz zaten yorucu bir tatil dönüşü perişan bir şekilde sağlık sorunları yaşarken üstüne gördüğümüz muamele ve rötar sonucu ülkemize geç varma fikri tamamıyla tüm tatilimizi zehir etti. Tüm bunlara ilaveten havalimanında bekleyeceğimiz kesin olunca gece yarısı çocuk üşümemesi amacıyla aldığım battaniyeyi uçaktaki kabin görevlilerinden biri çantamdan çekerek sert bir dille elimizden alması bizi iyice bu havayolu şirketinden soğuttu. Etihad Airways gibi bir ismin bir battaniyesini bile sakınması şok edici. Bir daha asla kullanmayacağım ve kimseye tavsiye etmeyeceğim bir firma.

H. Gökay sonuçtan hiç memnun değil

Etihad Havayolları Uçuşunda 7 Saatlik Gecikme Ve Eksik Hizmet Mağduriyeti

03 Kasım 2025 23:29
Tugçe sonuçtan hiç memnun değil

Etihad Havayolları  Uçuşunda 7 Saatlik Gecikme Ve Yetersiz Hizmet Nedeniyle Mağduriyet

03 Kasım 2025 23:23
Emre sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 14:44
Osman sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 13:35
Batik Air Malaysia (Malindo Air) Yetersiz Hizmet Ve Mağduriyet Silsilesi
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

Etihad Havayolları Biletli Yolcuyu Uçağa Almadı Mağduriyet Yaşattı

09 Temmuz 2025 17:49