Dinçer sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2024 11:34

1.5 yıl önce aldığım Electrolux cam ankastre ocağın camı gece yarısı kendi kendine patladı. Patladıktan sonra incelediğimde montajı yapılırken hatalı takıldığını, 4 taraftan sabitlenmesi gerekirken 2 tarafının tezgah üzerine tam oturmadığını fark ettim resimlerde de mevcut dolayısıyla zamanla aşağı doğru ağırlıktan dolayı patladı.

11 Aralık 2023'te arıza kaydı oluşturdum, sonrasında "müşteri hatası olmasına rağmen"(!) camı 1 kereye mahsus değiştireceklerini belirttiler fakat 1 ay geçti hala parça bekleniyor deniyor. Bu kadar uzun sürmesinden dolayı mağdurum, daha ne kadar bekletecekler onu da bilmiyorum.

En önemlisi resimlere bakınca özensiz hatalı montaj yapıldığını görebilirsiniz, gece değil gündüz vakti patlamış olsaydı durum çok daha vahim olabilirdi ucuz kurtulduk.

10 Ocak 2024 12:05 (Şikayetten 30 dakika sonra)
10 Ocak 2024 12:31

Sizi zaten daha önce aradım çağrı merkezinde çözüm bulunmadığı için buraya yazdım

10 Ocak 2024 12:37

"Bizlerde en kısa sürede size dönüş yapacağımızı ve konuyu sizlerden tekrar dinlemek istediğimizi bildirmek isteriz." Doğrusu "Bizler de" "de" ayrı Otomatik kopyala yapıştır cevaplarınızı düzenlemeniz gerekli.

29 Ocak 2024 10:41

Hala sorunum çözülmedi bekliyorum değişen bir şey yok

15 Şubat 2024 16:48

2 aydan fazla süre geçti, sözde garantisi var sorun çözülecek diye 2 aydır evimde ocaksız idare ediyorum. Sabrim tükendi telefon açıp her seferinde bu hafta önümüzdeki hafta cevaplarını dinlemekten bıktım. Kesinlikle bundan sonra tercih etmem, satış sonrası hizmet çok kötü. Bakalım ne zaman dönüş yapacaklar çok merak ediyorum, geçen süreyi tekrar güncelleyeceğim.

06 Haziran 2024 15:21
Electrolux Fırının Camı Kendi Kendine Patladı Ve Servis Çok Pahalı
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
03 Eylül 2024 19:05
Electrolux Cam Ocak Patladı
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2024 17:07

Seyfettin
05 Kasım 2024 13:23
Electrolux Ürün Ve Servis Sorunları
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2023 15:06
Electrolux Kategorileri