Afyon Vatan Mağazası Ve Electrolux Marka Servis Şikayeti

26 Eylül 2024 13:50

Afyonkarahisar Vatan Mağazasından 30/01/2024 tarihinde 3.999 TL'ye aldığım Electrolux marka şarjlı süpürge haziran ayında arızalanmış olup servise garantisiyle birlikte gönderdik. Eylül 2024 e kadar biz aramadıkça ne servisten ne de Vatan mağazasından bize dönüş yapılmadı. Aradığımızda da sürecin devam ettiğini yedek parça beklediklerini söylediler. Ne zaman geleceğini belirtmediler biz de bekleme süresi zaten aşıldığı için para iadesi ya da sıfır ürün ile değişim talep ettik. En son 25 Eylül de arayıp para iadesini kabul ettiklerini ancak ürünün şu an ki fiyatını değil ocak ayında aldığımız fatura tutarını iade edeceklerini söylediler. Ürünün üretimden kalktığını söylediler fakat güncel olarak fiyatının arttığını ve ürünün hala olduğunu internet sitelerinde görebiliyorum. Hem ürünün arkasında durmadılar hem de aylardır oyalayarak bizi mağdur ettiler. Ürün şu an 12 bin tl civarında. Şu an ben sıfır ürünü almak istesem bile iade ettikleri ücrete alamayacağım. Kesinlikle bu markayı ve Afyon Vatan şubesini önermiyorum kimseye. Yardımcı olup sorun gidermek yerine tüketici haklarını arayıp hakkımı orada arayacağım dememe rağmen önemsemediler.

26 Eylül 2024 15:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Ekrem
07 Kasım 2024 21:26
Cenk sonuçtan çok memnun

Cenk
06 Şubat 2024 14:50
"Electrolux den beklediğim doğru yaklaşım ve iletişim şekli buydu. Teşekkür ederim."
Electrolux Dik Süpürge Servis Süresi Ve Tedarik Problemi
Electrolux Dik Süpürge Servis Süresi Ve Tedarik Problemi

Electrolux Şarjlı Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Yok!

Şevval
08 Eylül 01:28
Electrolux Şarjlı Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Yok!

Diyem
17 Mart 2024 00:01