23 Temmuz 2024 03:10

Yaklaşık 2 yıl önce saçlarımda incelme ve yoğun dökülmem vardı. İnternette araştırmalarım sonucu kök hücre tedavisi hakkında etkili sonuçlar alındığını belirten merkezler gördüm. Bunlardan birisi olan Dr. E**** C****'a başvurdum. Tedavinin mümkün olduğunu, sorunumun %80 oranında çözüleceğini belirttiler. Bir de sürekli minoxidil kullanmam gerektiğini söylediler. Oldukça da pahalı bir işlem olmasına rağmen çözüm olacağını düşünerek kabul ettim. Fakat aradan 1 yıl geçti, ne dökülmem durdu ne de saçlarım güçlendi. Minoxidil'in etkisiyle basit cansız tüylenmelerden öteye gidemedik. Tekrar kendilerine başvurduğumda bunun normal olduğunu, tepemdeki kalan saçların bu tedavi sayesinde ayakta durduğunu iddia ederek hayatta kendimle barışık olmamı, durumu kabullenmemi önererek gönderdiler. Ne ücret iademi yaptılar ne de yeni bir tedavi denediler. Buradan bu tedaviyi yaptıracak olan arkadaşlara sesleniyorum; ne Dr. E**** C****'a ne de başka bir yere güvenip bu işlemi yaptırmasınlar. Kesinlikle boşa para ve zaman kaybı.

Cemal

Ramazan bey size nasıl ulaşabilirim birkaç sorum olacaktı

Macit
Macit

Başarılı değil mi Ustam paramız Boşa mı gider Bana da önerdiler karından yağ alıp saça enjekte edeceklermiş sonra Mezoterapi PRP ücretsiz dediler bir sonuç ulaşılmadı mı?

Oğuzhan
Oğuzhan
Şikayeti Çözüldü

Aynı durumu bende yaşadım şikayet oluşturuyorum ki herkes görsün.

Cemal

Aynı durumu derken siz de mi Ekrem civas kliniğinde yaptırmıştınız

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Maya Estetik Kök Hücre Tedavisi

03 Kasım 2023 22:50