Egitimkutusu.com Eğitim Kutusu Yalan Beyan Verip E Devlet Onaylı Sertifika Satıyor

08 Mart 2024 14:58

Sertifika, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olduğu söylendi fakat e-Devlet üzerinde görünmüyor. Üç ay oldu ve hala sisteme işlenmedi. Aldığınız ücretin hakkını vermediğinizi düşünüyorum. Kimse bu durumu yaşamasın diye uyarıyorum, mağdur olabilirsiniz. İletişime geçmek mümkün olmuyor; sürekli olarak mesaj yoluyla sertifika indirimleri hakkında bilgilendirme yapılıyor. Yanıltıcı beyanlarda bulunduğunuz ve insanları yanılttığınız için hakkınızda yasal işlem başlatmayı düşünüyorum.

09 Mart 2024 14:12 (Şikayetten 23 saat sonra)
26 Mart 2024 15:41
17 Nisan 2024 15:28

Betül
Şikayeti Çözüldü

Merhabalar aynı sorunu ben de yaşadım. Keşke yorumunuzu daha önce görseydim. Muhtemelen sahte sertifika vaat edip insanların zamanlarını ve paralarını alıyorlar. İletişime geçmeme rağmen sürekli bu hafta kesin yarın haftaya gibi cümlelerle alaycı bir tavırla başlarından savıyorlar. Bu kadar kötü bir işletme daha önce görmedim. Başka yerlerden aldığım sertifikalar birkaç güne sorunsun hallolurken, bunu bunlara söyleme rağmen tamam deyip geçiştiriyorlar

Selen

Problem çözüldü mü

Selen

Probleminiz çözüldü mü acaba

Özgür

Merhaba, Egitim kutusundan bir suru egitim almak için satin aldım. Egitim koçluğu başlığında bir sürü egitimi tamamladım başka birkaç eğitimim kaldı ancak site yenileniyor güncelleniyor gibi cümleler kuruldu ve sertifikalarımı sorduğumda ise e devlette görebilirsiniz dendi kesinlikle sertifikalarım yok fiziksel sertifika yollayacaklardı hala yollamadılar ve site açılmıyor birkaç uzun eğitimim kaldı ücretlerin ödedim halde site kesinlikle açılmıyor müşteri temsilcileri telefona cevap vermiyor bu konularda bana sertifikalarımın gönderilmesini ve sitenin açılmasını istiyorum zira egitim videoları için suresiz satin aldınız istediğiniz zaman siteye girebilirsiniz denmişti

09 Ekim 2023 12:00

Atlantik Akademi Sertifikam Hala E Devlete Yüklenmedi

22 Haziran 2024 12:29
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
16 Aralık 2023 14:11