Ege Vitrifiye Tyana Kapak Sorunu

Ege Vitrifiye Tyana Kapak Sorunu

Ege Vitrafiye Tyana modeli klozet kapağının kolay kapanma menteşesi kırıldı ve kapak hiçbir yerde bulunamıyor. Yeni klozetin fiyatı ise yaklaşık 6000 TL civarında ve yedek parça temini oldukça zor; yardımcı da olunmuyor. Söylenene göre kapak bulunamıyormuş ve bir kapak için komple klozet değiştirmek oldukça mantıksız. Diğer firmalarda ise her türlü kapak mevcut.

24 Nisan 2024 15:40 (Şikayetten 2 ay sonra)

Sayın İletmiş olduğunuz şikâyet / konu tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeleri yapabilmemiz için şikayete konu olan ürüne ilişkin fotoğraf/video, ürünün garanti süresinin kontrol edilebileceği garanti belgesi (alındığı tarihli, kaşeli, imzalı ) fiş ya da fatura ( ürün bilgileri detaylı yazlı) olacak şekilde görselini aşağıda belirtilen numaraya göndermenizi rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Ege Vitrifiye Sağlık Gereçleri San. ve Tic. A.Ş.

Benim iş diye kadar kullandığım en dandik aparat sürekli bozuluyor kırılıyor yenisini pahalı garantiden değişti 2 defa hemen bozuluyor bir hafta sürmeden son aldığımızda faturasını kaybettim aldığıma pişmanım bir daha eğe Vitriye yüzüne bakmam

Tyna Klozet Kapağı Sabitlenmiyor Ve Yavaş Kapanmıyor

7 yıl önce aldığımız tyna klozetin kapağı kullanmaya başladıktan 3 yıl sonra kırıldı. Yenisini Ege Vitrifiyenin sitesind...

1 Destek

Tümünü Gör
Ege Vitrifiye Üretim Hatası Olan Ürünün İncelenmesini İstiyorum

Ege VitrifiyeÜretim Hatası Olan Ürünün İncelenmesini İstiyorum

Özlem
Ege Vitrifiye Hayal Kırıklığı!

Ege VitrifiyeHayal Kırıklığı!

Mediha
Ege Vitrifiye Klozet Arızası

Ege VitrifiyeKlozet Arızası

Fatih
Ege Vitrifiye Lavabo Çatladı!

Ege VitrifiyeLavabo Çatladı!

Vural