Efor İade Mağduriyeti

25 Mayıs 2023 00:38

11.05.2023 tarihinde 19:09:39 kampanyalı şekilde eşim doğum günü hediyesi olarak 2 tane takım aldı. Ancak bir tanesinin bedeni tanesinin rengi hoşuma gitmediği için daha sonra beraber mağazaya gittik ve bir tane takım beğendim ancak sizin kampanyanız dahilinde değil dediler ve dahilinde olan takımları gösterdiler ve aralarından bir tanesini beğendik ve tadilat için kasaya gittik ancak fiyat çıktığını söylediler. Hoşuma gitmeyen rengin sadece bedenini değiştirirseniz fark almayız dediler. Bende tepki gösterince mağaza yetkilisi h***n bey problem yok ancak saat 6 yı geçtiği için bir sonraki gün tekrar gelip imza atmanız yeterli dendi.

Biz de birkaç gün sonra telefon ile aradığımızda fiyat farkının çıktığını tekrar söylediler ve benimde çok canım sıkıldı üzerine 1500 TL daha vermemiz gerektiğini ancak inisiyatif kullanıp 1000 TL'ye düşürdüklerini beyan ettiler. Benim hakkım olanı lütuf gibi göstermeye çalıştılar. Benimde bu işten gerçekten midem bulandı iade etmek istedik. Fatura ve kredi kartı slibi olmadığı için alamayacağız dediler. Sonra provizyon kodu ile alabiliriz dediler. Bende banka mı arayıp hangi saat tarih ve provizyon numarası neyse onları öğrendim ve bu sefer tekrar fatura ve slip olmadan işlem yapamayacaklarını belirttiler. Operasyon yetkilisi özlem hanım böyle söyledi dediler. Elindeki ürünü fark ödemeden alsınlar lütfunda bulunmuş bizlere. Benim hakkım olanı lütuf olarak gösteremezsiniz. Bizimle dalgamı geçiyorsunuz? İşin ilginç olayı takım elbiseler 3-4 gün bizde geri kalan süre ise mağazada kaldı.

Fatura ve slipin kopyası tamamen hepsi sizde mevcut madem güvenmiyorsunuz alın satın aldığım tarih dakika saniye provizyon numarası mrc numarası tamamı var zaten ki yardımcı olunmak istense olur. Mağaza çalışanlarınız arasında tanıdığım insanlar mevcut bu işlem zaten yapılabiliyor. Bu diretmenin mantığı nedir. Yılda 6 defa takım alıyorum işim gereği bir sürü firmadan tek sıkıntı yaşadığım sizsiniz satana kadar söylüyorsunuz her şeyi sattıktan bitti gitti. Yarın tekrar Bursa Korupark efor mağazanıza gideceğim ve hala ürünlerimi almadım mağazanızda bakalım iade için daha ne kadar mağdur edeceksiniz!

Eda sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2023 00:40
"Samet beye konuyla ilgisi için teşekkürler."

18 Haziran 2025 22:02
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
02 Kasım 2023 01:41
Mavi Hatalı Ürün Satışı
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 10:22
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
20 Aralık 2023 10:20