Şikayet Efetur Şikayet

Ayşegül
25 Mart 2024 00:504.979

Merhabalar, şikayetimin sizler için ne kadar önemli olduğunu veya ne kadar dikkate alındığını bilmiyorum ama 20.03 tarihinde H***** D**** seyahat etmiştir. Eşyaların kaybolması, sürekli yapılan üç defa otobüs değişikliği yüzünden gerçekleşmiştir. Müşteri memnuniyeti anlayışınızın bu olduğunu merak ediyorum. Yaşlı ve ameliyatlı bir kadını güvenli olduğuna inanarak Efe Tur'a emanet ediyoruz. Memnuniyetin bu şekilde sağlandığını düşünüyor musunuz? Gereğinin yapılmasını ve durumu yasal olarak özellikle takip edeceğimi bildirmek isterim. Yanıtlarınızı bekliyor olacağım. İyi akşamlar.

25 Mart 2024 17:55 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Yolcumuz; İletmiş olduğunuz şikayetiniz ile ilgili tarafınıza bilgi verilmiş olup tekrar geri dönüş yapılacaktır. Sizleri tekrar yolcumuz olarak ağırlamak dileğiyle, Saygılarımızla... EFE TUR

Yorumlar(6)

Talha
Talha
16 Haziran 2025 04:49

16.06.2025 tarihinde gece 01:15'te Bursa otogardan bindiğimiz 41***727 plakalı araç 01:50 sularında Bursa otogarına giriş yaptı olabilir yol hali rötarlı gelebilir ancak Konakoğlu Tesislerinde verdiği 25 dakika molanın ardından otobüs tam kalkacakken yandaki araca sizi alalım dediler sebebini sorunca siz 3 kişisiniz otobüste denildi. Bindiğimiz 41***10 plakalı araç ise yeni mola vermiş olup bir 25 dakika sonra kalktı. Ayrıca aracın muavini benim oturduğumu sanıp indikten sonra ''Milletle mi uğraşacağız? '' dedi. Bu cümleyi yandaki muavine mi yoksa yeni gelen biz yolculara mı dedi bilmiyorum ama siz bir otobüs firmasısınız. Nakliye firması değil. Yolcu taşıyorsunuz, yük değil. Milletin cenazesi var. Ayıptır. Üniversite dönemi boyunca kullandığım tek firma olan efetur'u bu mağduriyetten ötürü bir daha kullanacağımı düşünmüyorum. Acil bir durum olmadığı sürece Allah mecbur bırakmasın. Kendim ve efetur adına üzgünüm 👎🏻👎🏻

Emel
Emel
17 Mayıs 2025 23:45

Harem den kurucesmeye 17.05.2025 saat 22.00 otobüsüyle geldim saat 23.20 de kuruçeşme servisine bindim ve servisçi kurucesmeden inecek var mı diye seslendi iki kere evet var dediğim takdirde kuruçeşme durağından indirmedi seslendim inecek var diye e beste indirdi beni o saate ben o servisçi ile şikayetçiyim gerekenin yapılmasını diliyorum.,!

Mısra
Mısra
6 Mayıs 2025 16:37

06.05.2025 tarihinde olan Başiskele-Bursa arası yolculuğumda yarım saat erkenden otobüsün geçeceği yerde olmama rağmen bekledim bekledim otobüs gelmedi Başiskele efeturu 2 kere aradım meşgule attılar genel müşteri hizmetlerini aradım bir hanımefendi açtı telefonu 15 dakika beni telefonda bekletti sonrasında otobüsün otogardan erken çıktığını beni almayı unuttuğunu ve şu an gölcükte olduğunu söyledi böyle bir vurdumduymazlık olamaz. İstersem seferimi bir sonraki tura geçirebileceklerini söylediler mecbur kaldığım için kabul etmek zorunda kaldım fakat hiç hoş bir davranış değil!

Kader
Kader
1 Nisan 2025 15:02

Otobüs firması 5 dakika kala 60 dakika rotor olacağını söylüyor en az yarım saat önce söylenmesi gerekiyor gelirken de öyle oldu giderken de bu şekilde olmaz yani

Hazal
Hazal
9 Şubat 2025 21:17

20.00da Bursa'dan kalkıp 21.15te Balıkesir'de olması gerekirken uygulamada herhangi bir mola yazmamasına rağmen kafasına göre 25 dakika mola verdi ve çoğu kişi yetişmesi gereken yere yetişemedi şikayeti şoföre bildirmemize rağmen bize şikayet edin o zaman dedi gerçekten kötü bir firma bir daha asla kullanmam başka firmaları kullanın

Muhittin
Muhittin
13 Ekim 2024 22:43

Son zamanlarda gerek kendime gerekse yakınlarıma aldığım otobüs seferlerinin rötar yapması çok can sıkıcı. Bu durumu zamanında SMS yoluyla yapsanız evimizden ona göre çıksak olmaz mı bu kadar mı zor bu eylem. Kullanmayalimmi yani efeturu

Efe Tur Biletim Olmasına Rağmen Vergi Kaçırıyor Mağdur Ediyor.

29 Haziran 2023 19:09504

Efe Tur isimli otobüs firması internet üzerinden satın aldığım ücretini ödeyip adıma kesilen otobüs biletimi benim rızam...

Efe Tur Biletim Olmasına Rağmen Vergi Kaçırıyor Mağdur Ediyor.

Efe Tur Otobüsünde Unutulan Eşyanın Çözümsüz Kalması

Hilal

2.07.2023 Ankara- İstanbul istikametine hareket eden 15.30 otobüsünde 17 numaralı koltukta yolculuk gerçekleştirdim. Oto...

Tümünü Gör
Efe Tur Yasalara Aykırı Köpek Transferi

Efe Tur YasalaraAykırı Köpek Transferi

Mert
Efe Tur Sırılsıklam Olduk Gerçekten

Efe TurSırılsıklam Olduk Gerçekten

Derya
Efe Tur Firmasının Rötarlı Olması Ve Bizi Almadan Gitmesi!

Efe TurFirmasının Rötarlı Olması Ve Bizi Almadan Gitmesi!

Sezin
Efe Tur Gecikme Sorunu

Efe Tur GecikmeSorunu

Kübra
Efe Tur Yolda 20 Dakikadır Bekliyoruz!

Efe Tur Yolda 20Dakikadır Bekliyoruz!

Sercan
Efe Tur Hizmet Sıfır!