ECA Gold Musluk Rengi

23 Ocak 2024 18:36650
Esra'nın Teşekkür Mesajı
Şikayetime hemen dönüş yapılması beni çok memnun etti, açıkçası beklemiyordum. Aradılar sorunla ilgilendiler çözüm için ellerinden geleni yaptılar. ECA markasını takdir ediyorum teşekkürü tekrar borç biliyorum. Arda bey e özellikle teşekkür ediyorum

ECA Gold musluk bataryası birkaç ayda rengi acildi bazı yerlerinde soldu metal renge dönmeye başladı. Kullanılan temizlik ürünleri sebebiyle solduysa nasıl temizlenmesi gerekiyordu bu kadar çabuk renk solması normal midir. Bu durumda boya v. S nasıl bir yol izlemeliyim bir yolu varmidir.cok teşekkür ediyorum yardımcı olunursa sevinirim sırf bu yüzden değiştirmek istemem var mıdır renk için yaptırma imkanım

23 Ocak 2024 18:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Esra D. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

Esra
26 Ocak 2024 09:36

ECA olarak şikayetimin hemen pesinden bize dönüş yapıldı, ilgilendiler. Bu kadar ilgilenmeleri beni şaşırttı sorunumun çözülmesi için ellerinden geleni yaptılar. ECA kendine yakışanı yaptı teşekkür ediyorum özellikle Arda bey e ayrıca teşekkür ediyorum.

Esra
26 Ocak 2024 14:25

27 Ocak 2024 11:15

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

23 Aralık 2024 17:351.109

ECA Osmanlı musluk bataryalarının renkleri soldu. Servisle iletişim kurmamı istediler. Fotoğrafları gönderdim fakat serv...

16 Nisan 2025 12:521.059

"Adınıza yakışır büyük bir marka olduğunuzu gösterdiğiniz için Teşekkürler ECA"

ECA Banyo Bataryası Boya Atma Sorunu

ECA Duş Bataryaları Hızla Paslanıyor!

27 Aralık 2024 21:15706

"Değişim sağlandığı zaman teşekkürü bildiririm."

ECA Duş Bataryaları Hızla Paslanıyor!

ECA Banyo Musluğu: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Hizmet

14 Mart 2025 20:422.226

ECA. Marka banyo musluğunu alıp taktığım ilk gün batarya kendi içinden su kaçırmaya başladı. Müşteri hizmetlerine arıza ...

ECA Musluk Akıtması Şikayeti

ECA MuslukAkıtması Şikayeti