Hayrettin sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2023 01:16

Ebay'da görevlerini bitirip parasını kurtaran var mı? Ben görevleri bitirdiğim halde 3000 dolar depozito istiyor. 7 bin dolarım gitti, neler yapmak gerekiyor? Parayı kurtarmak için bana da Ebay'a Singapur'lu bir bayan önerdi. Ekran resimleri ile hesapları açıp onun hesabından 3 gün görevleri yapıp parasını çekti. Ben de ona aldanıp elimdeki her şeyi borç harç olarak görevleri yapıp bitirdim, ama ödemeyi alamıyorum. Depozitoyu yatır, hesabındaki paranı öyle çekebilirsiniz diyorlar.

Yorumlar (10)

Resat
Resat

Selam singapurlu bir kız beni bu abay sayfasına satış yapmak için üye yaptı 3 4 gün bana öğretiyormuş gibi kendi hesabına giriş yaptırdı sonra kendi hesabımı açtım yine görev alıp gerçekleştirdim yaklaşık 16 milyar para kazandım sonrasında tekrar görev için girmemi istedi girdik ve hep yüksek görevler geldi 29 göreve kadar aldık sonra bir baktım 36 bin dolarlık 30 görev geldi tabi ben elimde avucumda ne varsa yatırdım buraya kredi çektim hazırdaki paramı kullandım 1 milyon yatırdım herhalde 30 gereve 25 bin dolar sen yatır 10 binde ben yatırayım dedim zar zor yatırdı ben yatırmadım simdi kafaları yiyor param gitti diye kalan 10 bin doları yatır benim hesabıma dedim parayı çekince sana 100 bin dolar ödeyim bana borç olarak vermiş olursun dedim hâlâ cəvap yok yatırırsa parayı çekip onun hakkına düsenide öderim yatırmazsa 1 milyon çöpe gitti akıllı telefon yerine tuşlu telefona döneceğim kendime ceza olarak en azından sadece alo derim kimseye bulaşmam

Hayrettin

Şikayet var sitesi çözüme ulaştı bildirimi vermiş daha bir çözüm bulunmadı bizim gibi çok kisi mağdur durumda 20 arkadaş toplanıp WhatsApp grubu kurtuk

Erkan
Erkan
Benzer Şikayeti Var

Gruba beni de alır misiniz sonuçlandı mi bir şey

Oğuz
Oğuz

Merhaba, guruba beni de dahil eder misiniz [email protected]

Taner
Taner
Benzer Şikayeti Var

Ne yapabilirim yardim eder misiniz

Yusuf
Yusuf
Benzer Şikayeti Var

Selamün aleyküm hayretin durumun çözüldü olarak gözüküyor depozitoyu ödedikten sonra paranızı çekebildimi?

Sevgi
Sevgi
Benzer Şikayeti Var

Durumunuz çözüldü olarak görünüyor lütfen iletişime geçer misiniz

Hasan
Hasan

T

Ramazan
Ramazan

Merhaba Hayrettin, benim de başıma geldi bu olay banada yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkürler.

Can
Can

Benimde başıma geldi ne yapacağız bilmiyorum

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
26 Mayıs 2023 14:19
eBay Ebay'den 7000 Dolarlık Ödeme Sorunu
eBay Ebay'den 7000 Dolarlık Ödeme Sorunu
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Ebay'den Para Çekme Sorunu Ve Vergi Engeli

Kerim