Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan
14 Temmuz 2024 01:38

Uzakdoğulu bir kadın önce benimle tanışmak istedi. Cevap verdim. Samimi oldu. Benimle daha sonrasında bir iş yaptığını, komisyondan para kazandığını belirtti. Linki attı. eBay linki, ilk başta küçük komisyonlar vererek güven sağladılar. Daha sonra yüksek komisyonlar istemeye başladılar. Paramı çekmek istediğimde risk depozitosu istediler, onu yatırdım yine de alamadım. Paramı böyle bir durum karşısında ne yapmam gerekir? Daha önce mağdur olup parayı alabilen var mı?

Yorumlar (5)

Ahmet

Siz ciddi misiniz bunlar bariz kap kaççı tekniği bana her gün gelir hatta size ülkenize gelip seninle tatil yapacağım dedi mi 😁 sanal bir site önce ucundan azıcık gösterip sonra mucuk birkaç gündür babada bu konuda işlem yaptırmak istendi ve sonuna kadar ne olacak diye denedim 1200 dolarda ek para istedi bende yaptırmadım kız çıldırdı beni tehdit bile etti bunlar şebeke Amazon ya da Ebay üzerinden para kazanıp lüks hayatlar sürdüklerini anlatıp senin sırtından para kazanırlar. Geç iş olsun öyle bir site yok öyle güzel ve zengin kızlar yok lütfen etrafınızı uyarın başkaları yanmasın.

Ahmet

Ben para kaptırmadım para kaptırmamanız için diye yazdım

Burak
Burak

Hiçbir şey yatırma kesinlikle alamazsın ben bütün istediklerini yaptım geri çekmek istedim 10 gündür cevap bile vermiyorlar

Aynı durumla bende karşı karşıyayım 6bin dolar kaldı 100 bin lira borca girdim

Sevda
Sevda

Başkada para yatırma alamazsın kesin söylüyorum.

Amazon Komisyon Mağduru Olan

Tayfun