17 Kasım 2023 15:09

Ticaret Bakanlığı tarafından yenileme merkezi olarak yetkilendirilmiş EasyCep Bilişim ve Ticaret a. Ş. Firmasının Ankara Cepa AVM'de bulunan mağazasında 11.11.2023 tarihinde cep telefonumu sattım. Mağaza yetkilisi tarafından hem sözlü olarak hem de verilen satış belgesinde, ödemenin, bildirmiş olduğum banka hesabına en geç 3 iş günü içinde yapılacağı söylenmiştir. Buna rağmen 17.11.2023 tarihi itibariyle halen ödeme yapılmamıştır. Firmanın +908508883279 numaralı WhatsApp işletme hesabına şikayetimi bildirdiğimde "sistemlerinde sorun olduğundan ödeme çıkışlarında sorun yaşandığı" geri dönüşü yapılmıştır. İnternette araştırma yaptığımda bu firmanın kendilerine cep telefonu satan tüm müşterilerine aynı şeyi söylediği, ödeme konusunda müşterilerini mağdur ettiğini gördüm. 17.11.2023 tarihinde müşteri iletişim merkezini aradım ve ödeme alamadığımı tekrar ilettim. Çağrı merkezindeki kişi talebimi muhasebe departmanına ilettiğini, kendisinin başka bir şey yapamayacağını söyledi.
Ticaret Bakanlığı tarafından yeki belgesi verilmiş bu firma sebebiyle yaşamış olduğum mağduriyetimin derhal giderilmesini talep ediyorum. CİMER üzerinden de gerekli şikayet bildirimimi yaptım.

profile profile profile
17 Kasım 2023 15:12 (Şikayetten 2 dakika sonra)
19 Kasım 2023 18:05

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

19 Kasım 2023 18:05
23 Kasım 2023 23:11

Şikayet bildiriminden bir gün sonra ödeme yapıldı. Keşke şikayet aşamasına gelinmeden gerekli hassasiyet gösterilseydi.

Atakan
Atakan

Merhabalar aynı durumdan mağdurum. Bir gelişme var mı? Ben yarın itibariyle ilamsız icra takibi yapacağım sizde öyle yapınız

Mücahittin
Mücahittin

Kardeş elimizdeki makbuz ile direk icraya verebiliyormuyuz yoksa Hakem Heyeti'ne gidiyoruz

Çiğdem

Şikayet yazdıktan bir gün sonra ödeme yapıldı. Keşke buraya şikayet bildirimi yapılmasına gerek kalmadan gereken hassasiyet gösterilseydi.

Derin
23 Haziran 2023 00:14
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
04 Ocak 2024 19:43
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
24 Ağustos 2023 12:57