Melis sonuçtan çok memnun

20 Eylül 2024 12:25

Easy cepten cihaz satışı yapmak büyük pişmanlıktır. Yanıltıcı reklam yaparak insanları oyalamaya çalışıyorlar. 1 saatte nakit reklamını görünce Apple watch satmak için başvuruda bulundum. Reklamlarında yazan şey "Formu doldur, ön fiyat teklifini onayla. Paranı 1 saatte hesabınıza yatıralım." Ben ürünü gönderdikten sonra öğreniyorum ki kargoyu teslim alacaklarmış da açacaklarmış da kontrol edeceklermiş (1-3 iş günü! ) sonrasında bana bir teklif sunacaklarmış da ben kabul edersem para hesabıma yatacakmış... Ben zaten herhangi bir telefoncuda Apple watch satıp 1 saatte nakte çevirirdim. 13/09/2024 tarihinde Apple watch satmak için sitelerinden form doldurdum. 17.09.2024 tarihinde belirttikleri kargo koduyla kargomu yolladım. Fakat verdikleri sipariş takip linkini güncellemiyorlar bu yüzden kargom nerede asla takip edemedim. Ertesi günü kargo şirketini aradım ve kargoyu teslim ettiklerini söylediler. Bu esnada EasyCep kargoyu aldıklarına dair hiçbir şey söylemiyorlar. Böyle bir günü geçirdikten sonra 19/09/2024 tarihinde saat 00:04te kargoyu aldıklarına dair bir güncelleme yapmışlar. Güncellemenin altında işlemlere başlattık inceleme süremiz maksimum 12 saat sürmektedir diye. Kargo alındığından itibaren 40 saat geçmiş hala bir geri dönüş yok. Asla dediklerinin arkasında durmuyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz muhatap bulamıyorsunuz. Bütün görselleri konuşmaları ekliyorum ki benim yaptığım hatayı yapmayın.

profile profile
20 Eylül 2024 12:27 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

20 Eylül 2024 14:31

Merhaba Melis Hanım, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Daha hızlı iletişim için WhatsApp hattımızdan ulaşabileceğinizi iletmek isteriz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

20 Eylül 2024 20:58
easy-cep-cihaz-satisi-pismanligi-1.jpg

1-3 iş günü şimdi "ertesi gün baz alınarak" oldu. Oyalıyorlar insanları ya hakikaten. Çözüme de ulaşmıyor.

23 Eylül 2024 11:10
23 Eylül 2024 12:25

Günler sonrasında saçma sapan bir sebeple ürün satışını iptal ettiler. İclouddan çıkış yapmamışım ki yaptım (! ) bütün cihazı sıfırlayıp gönderimi gerçekleştirdim. Sürekli bugün incelenecek şu gün haber verilecek diye oyalandım ve 1 hafta beklediğimle kaldım.

26 Eylül 2024 18:28

Onur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 17:16
EasyCep 1 Saate Para Teslimi Yalanı
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Turgut
07 Nisan 2024 01:22

EasyCep Satışında Geciken Ödeme: Güvenim Sarsıldı

Yusuf
06 Ekim 2025 10:39
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Ulaş
12 Mayıs 2024 22:58