E-nabız Melis Sistemi Tahlil Sonuçları Görünmüyor!

11 Ağustos 2024 07:46

E-nabız sistemi tahlil sonuçları görünmüyor! 30.07.2024 tarihinde İzmir Karşıyaka 11 numaralı aile hekimliği birimi tarafından kan tahlilim için alınan kan sonuçlarıma 02.08.2024 tarihinde e-nabız'da baktım, göremedim. Aile hekimliğinde gözüküyordu. Bunun nedenini sorduğumda Sağlık Bakanlığı'nın melis sistemi ile çalıştığı ve eski sistemi bıraktığını söylediler.

Ayrıca aile hekimliği haricinde bir doktor da tarafıma gelen mesajla bu değerlere ulaşabiliyordu! Şimdi onlar ulaşamıyor. Bugün 11.08.2024 ve halen e-nabız'da sonuçlarımı göremiyorum. E-nabız'a konuyu şikayet ederek açıklama istedim. Onlar da çözemiyoruz dediler.

Hatta birime ulaşamadıklarını söylediler. Bu durum beni doğal olarak kuşkulandırdı. Bana ait kan değerlerimi e-nabız'dan görmem neden istenmiyor? Geçmişe ait kan değerlerimi nasıl e-nabız'da görüyorsam ve geçmişle bu değerleri karşılaştırabiliyorsam, şimdi bu neden istenmiyor? Daha da kötüsü, bu melis denen yere sorun için neden ulaşılamıyor?

Merih
Merih
12 Ağustos 2024 11:25

Şikayetimin içerdiği konu ile ilgili halen tarafıma geri dönüş yapılmamıştır. Enabız da temmuz 2024 kan değerlerim gözükmüyor!

E-Nabız'da Görünmeyen Tahlil Sonuçları

06 Nisan 2025 00:59