E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Askerlik Yoklama Durumu

27 Aralık 2023 22:3326.316

Yoklama başvurusu yaptım ve aile hekiminden hastaneye sevk aldım. Hastaneye gittiğimde kurulla görüşmek için 1 hafta sonrasına randevu verdiler. Fakat e-devlette yoklama süresi 4 gün kaldı olarak gözüküyor. Herhangi bir sorun olur mu bilmiyorum, hastaneden de herhangi bir bilgi vermediler. Bu süre geçtiğinde doktor ile görüşmüş olacağım rapor için. Ne olacağı hakkında fikrim yok. Bu durumdan doğacak herhangi bir sorumluluk kabul etmiyorum.

Yorumlar(7)

21 Aralık 2024 00:45

Özcan bey sizinle aynı durumu yaşıyorum yoklama tarihimin geçmesine son 11 gün kaldı hastane sevk işlemlerim yüzünden randevuları yoklama tarihimin ilerisine attılar bu tarih geçince bir sorun yaşadınız mı süreç nasıl ilerledi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

30 Aralık 2023 13:22

Henüz aile hekimine gidemedim gün bitmeden mutlaka gitmeli miyim? Sadece e devlette engel durumum olduğunu belirttim. Askerlik yoklama işlemleriniz, engel durumunuzu bildirir geçerli sağlık kurulu raporunuza göre Milli Savunma Bakanlığınca gerçekleştirilecektir. Diyor şimdi önce muayene için aile hekimine mi gitmeliyim. Askerlik şubede e devletten kayıt yap yeterli dedi. Aile hekimine uğra demediki. Bende yakın bir askeri hastaneye e devlet üzerinden sevk edecekler sanıyorum.

28 Aralık 2023 17:30

Aynısını bende yaşıyorum haftaya perşembeye attı ve 4 gün kaldı hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Öne ÇıkanKonular

e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri