Elif sonuçtan hiç memnun değil

Vadi İstanbul Dyson Kişiselleştirme Yapmaması

Elif
25 Şubat 2024 19:46

Vadi İstanbul Dyson'a Airwrap'imin kutusuna isim yazdırmak için gittim. Normal şartlarda hafta içi gittiğimizde kapanma saatine yakın olduğu için yazmak istememişlerdi ve haftaya gelin demişlerdi. Bugün ise beyefendi (tek başına! ) olduğu gerekçesiyle hafta sonları yazamıyoruz deyip başından savdı. Hafta sonu yazılmadığını ilk kez duyuyorum. Kutuya yazı yazması minimum yarım saat sürermiş ve yarım saat boyunca hiçbir müşteriyle ilgilenemezmiş. Ürün almak istiyorum. Deyince başımızdan ayrılmamayı biliyorsunuz ama? Kaliteye önem verip ürün alıyoruz ama hizmet alamıyoruz. Beylikdüzü'nden kalkıp iki kere aynı durum için Vadi İstanbul'a geldim ve ikisinde de geri çevrildim. Dyson için düşüncelerim gitgide kötüleşiyor. Kalitesine verdiği önemi çalışanlarına da vermeli. Bir daha asla uğramayacağım. Çok pişmanım.

29 Şubat 2024 13:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Merve
06 Mayıs 2024 09:37
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
02 Mayıs 2025 17:30

Meryem
16 Haziran 2024 01:19
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap İle Yaşadığım Bluetooth Sorunu Ve İade Süreci!

Ezgi
18 Kasım 2024 18:46
Damla sonuçtan hiç memnun değil

Damla
23 Kasım 2023 15:52