Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson.com.tr Alışveriş Yapamama Tecrübesi

Dyson.com.tr Alışveriş Yapamama Tecrübesi
23 Mayıs 2023 12:50

dyson.com.tr den; kredi kartım ile bir süpürge sipariş ettim (18.05.2023) siparişimi güvenlik gerekçe gösterilerek iptal edildiği bilgisini 23.05.2023 tarihinde zor alabildim. Oysa ki; bankam ödemeyi tarafım adına gerçekleştirmiş ve dönem içine bile yansıtmıştı. Banka ile görüşmem sonucu, ilgili ödemenin dyson.com.tr adına Iyzico tarafından 083418 provizyon kodu ile alındığını öğrendim. dyson.com.tr müşteri hizmetleri ile defalarca görüştüm. Siparişim gelmediği halde, durumu anlayan, çözmeye yetkin bir müşteri temsilcisi ile muhatap olamadım. Tabiri caizse paramla ürünü alamadığım gibi, ödeme tarafıma iade edilmiyor. Bu deneyimden anladığım; dyson.com.tr den alışveriş yapacağınızda binlerce kere düşünmeniz gerektiğidir.

23 Mayıs 2023 12:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Şaziye
24 Mart 2024 13:02