Berat sonuçtan memnun

Dyson V8 Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

09 Aralık 2024 14:49

Dyson V8 Absolute genel temizlik, yani filtre yıkamaları ardından saçma bir sorun oluştu. Filtreyi taktım ve cihazı çalıştırdığımda ses kesik kesik geliyordu. Cihaz kesik kesik çalışıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, müşteri hizmetleri sorunun arkadaki HEPA filtre ile ilgili olduğunu söyledi ve garantisi bittiği için 5600 TL ücret talep ettiler. Ama bu bir kullanıcı hatası değil. Filtrelerin yıkanabilir olduğunu söyleyen Dyson, filtrede yıkanmadan dolayı sorun olduğunda bunu karşılamıyor. Ayrıca müşteri hizmetlerindeki kadının üslubu çok kötüydü. Kullanıcı hatası olmayan bir durumda ücret alınması normal mi diye sordum, bana bağırarak 'Garantisi bitmiş cihazdan ücret alınmaması normal mi?' diye yanıtladı. Influencer arkadaşlarına bu sorunu anlatmasını isteyeceğim. Dyson pişmanlıktır.

13 Aralık 2024 12:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

13 Aralık 2024 12:40

Müşteri temsilcileri tarafından arandım filtreyi yenilemeyeceklerini söylediler ama müşteri temsilcisi adına şikayet oluşturdu beni arayan müşteri hizmetleri görevlisinin üslubu çok güzeldi teşekkür ediyorum

13 Aralık 2024 12:42

Müşteri temsilcileri tarafından arandım filtreyi yenilemeyeceklerini söylediler ama üslubu kötü olan müşteri temsilcisi adına şikayet oluşturdu beni arayan müşteri hizmetleri görevlisinin üslubu çok güzeldi teşekkür ediyorum

İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
24 Kasım 2023 11:18
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
26 Mayıs 2025 23:35
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

Burhan
10 Mart 2024 13:01