Ozan sonuçtan çok memnun

Dyson V8 Absolute Sert Zemin Başlık Arızası

Ozan
20 Temmuz 2023 09:08

Merhaba,

03.07.2020 tarihinde Media Mart Emaar Mağazasından aldığım Dyson V8 Absolute cihazımın sert yüzey süpürme başlığının içinde tahminine göre bir parça kırıldığından başlık sesli ve sorunlu çalışıyor. Yaklaşık 1 aydır bu şekilde, ilk olduğu zaman vakit bulamadığımdan garantiye soramadım, son sorduğumda ise garantinin üzerinden 10 gün geçtiği için garanti kapsamında işlem yapılamayacağı iletildi. Büyük paralarla alınan bu cihazların aksamlarının çalışma ömrü 2 yılsa ve garanti biter bitmez arızalarında yardım olunamıyorsa, dünya çapındaki markanın servis kısmında zannımca problem var demektir.

Bu yapılan usule uygun, fakat etik değerlere uygun değildir. Mağduriyetimin giderilmesini ve sert zemin başlığımın yenisiyle değiştirilmesini önemle rica ederim.

Teşekkürler

20 Temmuz 2023 09:13 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Ozan
20 Temmuz 2023 14:23

Tarihi revize ediyorum, cihazı alma tarihim 03.07.2021'dir, yukarıda hatalı olarak 2020 yazmışım. Bu tarihe göre değerlendirmenizi rica ederim.

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin

Cansu
08 Kasım 2023 15:08

Sevda
24 Ekim 2023 10:10
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
23 Haziran 20:20