Naime sonuçtan çok memnun

Dyson V15 Süpürgem Servisten Kusurlu Geldi

19 Ekim 2023 23:48
Naime'nin Teşekkür Mesajı
“Ürünüm ile ilgili Sorunum giderilirken ilgilenen bütün müşteri hizmetlerine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum”

Merhaba ben iki hafta önce Dyson marka v15 model kablosuz süpürge mi servise gönderdim ve servisten ürün bana kusurlu bir şekilde tekrar geri gönderdiler. Benim gönderme amacım üzerindeki bir silikon koruma kopmasıydı fakat ürün bana geri geldiğinde hem toz haznesi hem de içine bulunan filtre tamamen matlaşmış ve puslu bir şekilde bana geldi. Ben bunu bu şekilde kabul etmediğimi söyledim ama Dyson'nın müşteri hizmetleri bana hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Üründeki kusur benden kaynaklı olmadığını ürünün servisten geldikten sonra bu şekilde olduğunu defalarca söylememe rağmen her seferinde bana yardımcı olamayacaklarını söylediler. Şikayet ediyorum ve kesinlikle bu ürünü bu şekilde kabul etmiyorum. İlgili mercilere rica ediyorum. Bu konu hakkında bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkür ederim.

21 Ekim 2023 11:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

14 Mart 2024 09:33

07 Ocak 2025 13:54
Dyson Süpürge Ve Müşteri Hizmetlerinde Büyük Hayal Kırıklığı
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Pelin
10 Mayıs 2024 13:31
Dyson V15, Servisten Deformeli Ürün Gönderdiler
Dyson V15, Servisten Deformeli Ürün Gönderdiler
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgem Arızalandı, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum

Tülin
10 Eylül 2025 15:40
Dyson V15 Süpürgem Arızalandı, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum
dyson-v15-supurgem-arizalandi-musteri-hizmetlerinden-destek-alamiyorum-1.jpg
Vesile sonuçtan hiç memnun değil

Vesile
04 Kasım 2023 12:42
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
27 Kasım 2024 18:27